Ankara Müdür İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Müdür
Ankara / Çankaya Car Turizim Turkey

FİRMAMIZA YÖNETİCİ ASİSTAN ALINACAKTIR ...

Ankara / Keçiören Etiket Mağazaları

MAĞAZA MÜDÜRÜRLÜĞÜNDE DENEYİMLİ,UZUN SÜRE BİZİMLE ÇALIŞACAK,DİKSİYONU DÜZGÜN,İKİLİ İLİŞKİLERDE BAŞARILI,TAKIM RUHUNA UYGUN ÇALIŞACAK,BAYAN MAĞAZA MÜDÜRÜ.....

Etimesgut Bağlıca bölgesinde yeni açılan anaokulumuzda çalıştırılmak üzere Anaokulu Müdürü pozisyonunda görevlendirilecek bayan personel ihtiyacımız bulunmaktadır. İstenilen şartlar; Milli Eğitim Bakanlığına bağlı anaokullarında 5 yıl çalışmış olmak, MEBBİS' e hakim olmak, ..

Ankara / Sincan ARDEN GIDA

GENEL NİTELİKLER ARDEN Mağazalarımızda Görevlendirilmek Üzere, Alınacak Olan Mağaza Müdürlerinde Aranan Özellikler Aşağıdaki Gibidir. - Güçlü iletişim becerilerine ve liderlik özelliğine sahip, - Takım çalışmasına yatkın, - Planlama ve organize etme yeteneklerine sahip,..

Profesyonel Entegre Tesis Yönetimi, Güvenlik, Temizlik, Peyzaj ve Catering alanlarında Sektöründe Öncü Firmamızda görevlendirilmek üzere ; En az Lise ,Tercihen Üniversitelerin İşletme , Aile ve Tüketici Bilimleri , Turizm Otelcilik ,bölümlerinden mezun, Dinamik , yoğun çalışma temposuna ..

Ankara / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. Ankara Mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; • En az Lise mezunu, • Mağaz..

Ankara / Çankaya Akad Basın Yayın

Ankarada ki 29 yıllık Eğitim Kurumumuza gerek sahada ve gerekse ofis ortamın da Satış Temsilcisi yetiştirecek Seyahat engeli olmayan en az Lise Mezunu tecrübeli Bayan satış müdürü alınacaktır. NOT: KENDİ OTOMOBİLİ İLE ÇALIŞACAKLAR TERCİH EDİLECEKTİR...

Ankara / Çankaya 5s Otomotiv

Ankara, İstanbul-Asya, İstanbul-Avrupa, İzmir ve Samsun’da bulunan 5S Araç Kiralama kiralama ofislerinde firmamızın değerlerine ve başarısına katkı sağlayacak Şube Müdürü - Şefi pozisyonlarına uygun takım arkadaşları aranmaktadır. En az lise tercihen üniversite mezunu, Office prog..

Ankara / Sincan Mefa Kompozit

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ VEYA ÜRETİM MÜHENDİSİ ARANMAKTADIR. İNGİLİZCE YABANCI DİL BİLEN SOLİDWORKS AUTOCAD VE RENDER PROGRAMLARINI KULLANABİLEN ASKERLİK SORUNU OLMAYAN ELEMAN ARIYORUZ...

Ankara / Etimesgut Işılay Koleji

Lise Müdürlüğü Yapabilecek Niteliklere Sahip E-Okul, MEBBİS Programlarını çok iyi kullanan, MEB Yazışmaları ve Resmi Evrak Takibi Yapabilecek Daha önce Okul Müdürlüğü veya Okul Müdür Yardımcılığı Yapmış, Disiplin Sahibi Genç Dinamik Okul Müdürü ara..