Ankara Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıPROJE YÖNETİCİSİ GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin Gıda Teknolojisi ve/veya Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, Gıda projeleri alanında en az 3 yıl deneyimli, Maliyet hesaplama konusuna yatkın, M..

İş Tanımı     ÖZTÜRK SÜPERMARKET Mağazalarında görevlendirmek üzere dinamik, takım ruhuna sahip, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sorumluluk almayı ve ilerlemeyi ilke edinmiş, motivasyonu yüksek, inisiyatif kullanabilen, insan ilişkilerinde başarılı, üretken, kendisine..

Ankara / Tümü Aktif Kolejleri

İş TanımıÖzel Aktif Kolejleri Batıkent Çakırlardaki Merkezimizde görevlendirilmek üzere, TAM ZAMANLI  İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ alınacaktır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İ..

Ankara / Tümü Aktif Kolejleri

İş TanımıAnkara Batıkent Çakırlar mevkinde faaliyet gösteren AKTİF KOLEJLERİ BİLİM SANAT OKULU(BUTİK OKUL)nda görevlendirilmek üzere Okul Müdürü/Kordinatör alınacaktır.Aranan Nitelikler Resmi mevzuata ve ..

İş Tanımı Şirketin İK planlaması, performans ve kariyer yönetimi, ücret ve ödüllendirme, disiplin, motivasyon, eğitim, sağlık ve güvenlik gibi İK faaliyetlerini yürütmek,    Organizasyonel değişiklikleri gerçekleştirmek,    Eğitim planlam..

İş TanımıVodafone Türkiye Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi’nden beklenen görevler:  Çağrı merkezini arayan müşterilerin talep ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere belirlenen çağrı ve konuşma standartları doğrultusunda hizmet vererek müşteri ..

İş TanımıYurtışı Projelerde koordinasyon sağlayacak çok iyi Fransızca okuyup, konuşabilen Ankara Merkez ofisimizde çalışacak İnşaat Mühendisleri alınacaktırAranan Niteliklerİnşaat Mühendisi Fransızca çok iyi konuşma, okuma..

Ankara / Tümü Ekol Lojistik

Genel Nitelikler En az üniversitelerin 2 yılık Lojistik,Dış Ticaret, Gümrük bölümlerinden mezun Gümrük operasyonlarında (tercihen lojistik sektöründe) minimum 5 yıl tecrübe sahibi Gümrük mevzuatı, dış ticaret konularında bilgi sahibi Sorumluluk sahibi, takipçi, detayla..