Ankara Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Danışmanı
Ankara / Çankaya Akad Basın Yayın

Ankara'da Bayiliğini aldığımız Okulöncesi yayınlarının Okullarda tanıtımını yapabilecek en az Lise mezunu, kendi aracı ile veya yayınevimize ait araçlarla çalışabilecek aktif bay, bayan personel alınacaktır..

Ankara / Çankaya Çizgi Gayrimenkul

Ankara Yaşamkent'de faaliyet gösteren ve müşterilerine gayrimenkul hizmeti verecek olan REALTY WORLD ÇİZGİ GAYRİMENKUL'de çalışacak GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ARIYORUZ. Aranan Nitelikler - Lise ve ya Üniversite mezunu, - Uluslararası Marka Bünyesinde Kendi İşinin Sahibi..

Ankara / Tümü Güzelyurt Tasarım

• İç Dekorasyon ve Tasarım konularında bilgi sahibi, • Ekip çalışmasına yatkın, sorumluluk bilinci yüksek, genç ve dinamik, • Detaylara önem veren, dikkatli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş, • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri yüksek, • Müşteri ilişkileri ..

Ankara / Çankaya Trend Duvar Kagıtları

Dekorasyon sektöründe faaliyet gösteren firmamızda görevlendirilmek üzere, Mağaza içerisinde gelen müşterilere duvar kağıdı satışı yapabilecek bayan eleman alınacaktır...

Ankara / Keçiören İlkadım İnşaat Gayrimenkul

AYVALI YOZGAT BULVARI BÖLGESİNDE 2006 DAN BU YANA 2 ŞUBE İLE FAALİYET GÖSTEREN EMLAK FİRMAMIZA SATIŞ DANIŞMANI ALINACAKTIR ADAYLARDA FİZİK VE DİKSİYONU DÜZGÜN İKNA KABİLİYETİNE SAHİP EMLAK İŞİNİ KENDİSİNE VİZYON EDİNEN KİŞİLER TERCİH SEBEBİ OLACAKTIR. MAAŞ + PİRİM +YEMEK FİRMAMIZA AİTTİR. NOT:..

Ankara / Tümü Fcl Assıst

İŞ AÇIKLAMASI: Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Ankara'nın önde gelen sağlık grubunun çağrı merkezi operasyonunda telefonda check-up tanıtımı için elemanlar arıyoruz. İSTENİLEN ÖZELLİKLER: Ses tonu ve diksiyonu düzgün, Güler yüzlü ve poziti..

Ankara / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz finans sektöründe lider, yabancı ortaklı kurumsal müşterimiz için ‘’ Emeklilik ve Sigorta Danışmanı’’ aramaktayız. Genel Nitelikler; • En az ön lisans mezunu, • Tercihen 1-2 yıl satış tecrübesi olan veya satış kabiliyetine inanan,..

Ankara / Tümü AEGON GRUP

AEGON Türkiye çalışanları olarak biz müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun güvenilir finansal çözümler sunarız. En iyi olmaya yönelik hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, AEGON Türkiye büyüyen ekibine sizi davet ediyor. · En az Lise Mezunu, · Kariy..

Ankara / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren yayınevimize Uzaktan Eğitim (Canlı Dershane proğramları),Kültür ,Kreş ,Anaokulu ,Özel Rehabilitasyon merkezi ürünleri ayrıca yabancı dil setlerinin tanıtım ve satışını yapabilec..

Ankara / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..