Ankara Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Danışmanı
Ankara / Tümü HALKA GRUP

ZÜCCACİYE sektöründe Mağaza tecrübe sahibi, *Prezantabl,satış yapmayı seven,enerjik, *İletişim yeteneğini ve enerjisini satışa dönüştürebilecek,güler yüzlü; *Müşteri ihtiyaçlarını doğru analiz edip, uygulamalı çözüm üretip satış ile sonuçlandırabilecek, *Mağazacılık sektöründe kariyer planlayıp, kıs..

Ankara / Çankaya GUSTO GİYİM A.Ş

GENEL NİTELİKLER .Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefleyen, .Müşteri odaklı satışı hedef olarak benimseyen, .İletişim becerileri kuvvetli,ekip çalışmasına yatkın, .Pozitif,dış görünümüne özen gösteren, .Güleryüzlü,aktif,satış ve sunum becerile..

Ankara / Çankaya Mira Ayakkabı

Ankara'nın büyüyen çocuk ayakkabı markası CAPRETTO CHILDREN'S SHOES'un One Tower AVM/ ORAN şubesine şatış danışmanları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER * Tercihen ayakkabı sektöründe en az 1 yıl tecrübesi olan, * Kariyerini mağazacılık sektöründe devam ettirmeyi hedefle..

Dexter American Style Since 1957 (Eagle Shoes ) firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Dexter American Style Since 1957 (Eagle Shoes ) Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Tümü David Walker Perfumes

David Walker Perfumes firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.David Walker Perfumes Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Anı Yayıncılık Eğitim Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tanıtım - Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Anı Yayıncılık Eğitim Ve Danışmanlık Tanıtım - Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya Kentnet

İnternet Servis Sağlayıcı Firmamıza Sekreter / Call Center / Pazarlama için Personeller alınacaktır...

Ankara / Çankaya Temka Tur

Temka Tur firmasının aktif ilanlarına veya diğer Bilet Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Temka Tur Bilet Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Yenimahalle Herry - Arcadıum Avm

Çayyolu-Ankara / Arcadium Avm HERRY Mağazamız için; Mağazacılık alanında kariyer hedefleyen, Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş, Değişime açık, gelişimi hedefleyen, Ekip çalışmalarında başarılı, Pozitif, güler yüzlü, enerjisi yüksek, Modayla ilgil..

- Kızılay'daki ofisimizde çalışmak üzere Bay Satış temsilcisi alınacaktır. - KPSS ve benzeri sınavlarda uzaktan eğitim ve yayın satışı yapan kurumumuzda sosyal medya ve telefonla satış yapabilecek - Üniversite Mezunu ( Önlisans veya Lisans ) - Esnek Çalışma Saatlerine Uyum Sağlay..