Ankara Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Satış Danışmanı
Ankara / Tümü Akad Basın Yayın

DİKSİYONU DÜZGÜN VE DAHA ÖNCE BU ALANDA İŞ DENEYİMİ OLAN * HERGÜN 100'ÜN ÜZERİNDE MÜŞTERİ İLE ETKİLİ VE VERİMLİ TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPABİLECEK, * TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN, İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ * BAYAN ÖNEMLİ DETAY: EKİBİMİZE KATILMAK İÇİN YÜKSE..

Ankara / Tümü Akad Basın Yayın

Ankarada 29 yıldır hizmet veren şirketimizin Demirlibahçe ve kolej şubelerinde Telefonla Kitap Satış bölümünde dolgun Maaş, SSK ve Yemek imkanlarıyla çalışacak Bay-Bayan Call Center persoleni alınacaktır...

Firmamızın Sincan - Temelli adresindeki Fabrikasında Çalıştırılmak üzere; - Tercihen İnşaat sektöründe çalışmış, - Aynı Görevde en az 3 Yıl deneyim sahibi, - Sözlü ve yazılı becerisi gelişmiş, Diksiyonu düzgün - İnsan İlişkilerinde başarılı, ikna kabiliyeti yüksek,..

Ankara / Tümü Saha İK Ajansları

KADROMUZU BÜYÜTÜYORUZ.... Enerji Sektörü adına sağladığımız hizmetleri, Müşterilerimize uygun seçenekler sunarak, Enerji sektöründe kalıcı ve yönlendirici rol almayı hedeflemekteyiz. Elektrik kurumunun özelleşmesi sebebiyle Saha Satış ( D2D ) çalışmaları ile Tabletle yüklenen DATA dahi..

Ankara / Çankaya Kartuş Toner Plaza

Yazıcı Tüketim Ürünleri ve Ofis Ürünleri Alanında Türkiye Genelinde Profesyonel Hizmet Veriyoruz. Ankara / Maltepe - Demirtepe de Bulunan Şirketimize, Muhasebe Konularına Hakim, İnsan İlişkilerinde Başarılı, Sorumluluk Sahibi, Profesyonel Ekip Ruhuna ve Çalışma Kültürüne Sahip Personeller Alın..

Realty World Bir Numara Gayrimenkul firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Realty World Bir Numara Gayrimenkul Gayrimenkul Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya En Vize Danışmanlık

Bir çok ülkenin resmi Vize Başvuru Merkezi olarak faaliyet gösteren firmamızın ofisLlerinde görevlendirilmek üzere; - Yüksekokul veya üniversite mezunu(Turizm otelcilik,kamu yönetimi,bankacılık,muhasebe,uluslararası ilişkiler vs...) - Dikkatli, titiz, özenli, kurallara sadık,..

Ankara / Altındağ Yeni Şenol Ltd Şti

Yeni Şenol Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Yeni Şenol Ltd Şti Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Tümü HALKA GRUP

*RENKLİ KOZMETİK -MAKYAJ-PARFÜM -KİŞİSEL BAKIM SEKTÖRÜNDE PERAKENDE MAĞAZAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE, *SATIŞ- UYGULAMA-YÖNETİM-MAĞAZANIN TÜM İŞLEVLERİNDE SORUMLULUK ALARAK, *PLANLANAN SATIŞ HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK, *ÜLKE GENELİNDE ÜST GELİR SEVİYESİNDE KAZANÇ SAĞLAMAK COŞK..

Ankara / Tümü HALKA GRUP

Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren HALKA GRUP ; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlandığı alanlarda hizmet ihtiyaçlarını güvenle outsource edebilen sektörün öncü firmal..