Ankara Temsilci İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Temsilci
Ankara / Çankaya Esc Sirketler Grubu

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere bay bayan tecrübeli tecrübesiz müşteri temsilcileri alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Demak Gıda

Firmamızın ANKARA ofisinde görevlendirilmek üzere ' Perakende Satış Sorumlusu & Horeca Satış Sorumlusu ( Hotel, Restaurant & Cafe )' aramaktayız. Aranan Nitelikler ; * Diksiyonu düzgün ve prezantasyon niteliği bulunan * Erkeklerde askerliğini tamamlamış..

Ankara / Çankaya İpek Hırdavat

Resmi kurumlara yapı malzemeleri tedariğini sağlayan firmamızın Ankara ofisinde istihdam edilmek üzere çalışma arkadaşı aramaktayız, Yapı malzemeleri konusunda deneyimli, Tercihen ihale mevzuatını bilen, Ofis programlarını kullanabilen(word-Excell) Seyahat engeli olma..

Ankara / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılaya..

Ankara / Tümü DENİZBANK

Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz. Süreç ile ilgili tüm merak ettiğiniz sorular ve pozisyonu yakından tanımak için denizdekariyer instagram ..

Ankara / Tümü Mayıs Emlak

RE/MAX'ta çalışmış müşteri temsilcileri arıyoruz..

Ankara / Tümü Şenol Oyuncak

OYUNCAK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 20-35 YAŞ ARASI TECRÜBELİ YA DA TECRÜBESİZ SİGARA KULLANMAYAN YADA AZ KULLANAN BAYAN ADAYLARIN BAŞVURUSUNU BEKLİYORUZ.FİRMA DIŞKAPIDADIR SGK+YEMEK..

Ankara / Altındağ Çakır İşitme Merkezi

İŞİTME Merkezimize ürün tanıtımına Bayan satış temsilcisi aranmaktadır...

Yayıncılık alanında faaliyet gösteren firmamıza, yenilikçi, yaratıcı, çözüm odaklı, analitik ve stratejik düşünme becerisine sahip,Telefonda iletişim yeteneğine güvenen ikna kabiliyetine sahip. *Diksiyonu düzgün, giyimine özen gösteren, *Takım çalışması ve raporlama yapabilen,..

Ankara / Tümü DENİZBANK

Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz. • 28 yaşını aşmamış, • Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi yada en a..