Ankara Temsilci İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Temsilci
Ankara / Tümü Şenol Oyuncak

OYUNCAK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE 20-35 YAŞ ARASI TECRÜBELİ YA DA TECRÜBESİZ ERKEK ADAYLAR İÇİN ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ SİGARA KULLANMAYAN YADA AZ KULLANAN ADAYLARIN BAŞVURUSUNU BEKLİYORUZ.FİRMA DIŞKAPIDADIR SGK+YEMEK..

Ankara / Çankaya Uzman Kariyer Yayınları

Sektöründe Türkiye'nin önde gelen kurumlarından olan yayınevimizin satış ve pazarlama departmanında görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Telefonla etkin iletişim becerisine sahip, akıcı ve etkin konuşabilen, İletişim ve ikna kabiliyeti yüksek, Diksiyonu düzgün,..

Ankara / Keçiören Plaza Emlak

PLAZA EMLAK KEÇİÖREN UFUKTEPE VE AYVALI YÜKSELTEPE DE FAALİYET GÖSTEREN EMLAK OFİSLERİMİZ İÇİN; * Maaş + Prim Şeklinde Çalışacak,1300 T.L sabit maaş +prim +yemek *Keçiören bölgesini iyi bilen *Giyimine özen gösteren *İyi derecede araç kullanabilen * Kurumsal bir mar..

Ankara / Altındağ Sencillomobilya

Sencillomobilya firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mobilya Satış Temsilcisi ( Bay ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Sencillomobilya Mobilya Satış Temsilcisi ( Bay ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Yenimahalle Adakale İletişim

Adakale İletişim firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Adakale İletişim Satış Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..