Ankara Temsilci İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Temsilci
Ankara / Altındağ Sencillomobilya

MOBİLYA FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ANKARA ALTINDAĞ DA İKAMET EDEN 25-45 YAŞ ARASI BU ALANDA TECRÜBELİ ADAY ARAYIŞIMIZ VARDIR. İRTİBAT İÇİN: 0312 349 08 35 0312 348 87 71..

Ankara / Çankaya Eka Advertising

REKLAM AJANSINA ; MÜŞTERİ PORTFÖYÜ BULUNAN YADA KENDİNE PORTFÖY OLUŞTURABİLECEK , İLETİŞİMİ KUVVETLİ VE İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN SORUMLULUK SAHİBİ RAPORLAMA VE SUNUM YETENEĞİ OLAN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN YARATICI VE YENİLİKÇİ DÜŞÜN..

Ankara / Tümü DOĞUŞ ÇAY

Aranan Nitelikler: Aktif çalışma ortamına uyum sağlayabilecek, İnsan ilişkileri güçlü, Kendine güvenen, Dış görünüşüne dikkat eden, Diksiyonu düzgün, Ekip çalışmasına uyumlu, Mümkünse önceden tecrübesi olan, Yüksek iletişim ve ikna becerisi olan,..

Ankara / Altındağ Yüksel Ev Tekstil

ANKARA AYDINLIKEVLER'DEKİ HEDİYELİK EŞYA MAĞAZAMIZA, EN AZ LİSE MEZUNU, DİKSİYONU DÜZGÜN, SORUMLULUK ALABİLECEK, SATIŞ PERSONELİ ALINACAKTIR. -- MAAŞ+YEMEK+ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ+YOL -- PAZAR GÜNLERİ MAĞAZALARIMIZ KAPALIDIR..

Ankara / Tümü DENİZBANK

Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz. • 28 yaşını aşmamış, • Devam zorunluluğu olmayan Üniversite öğrencisi yada en a..

Ankara / Tümü Zeen Mobilya

Mağazamız mobilya ve dekorasyon üzerine hizmet vermektedir. Aranan Nitelikler Mağazamızda iş takibi yapıcak sorumluluk sahibi, Sekreter, satış danışmanı bayan çalışma arkadaşı aramaktayız...

Ankara / Yenimahalle Demak Gıda

Firmamızın İSTANBUL ve ANKARA ofisinde görevlendirilmek üzere ' Perakende Satış Sorumlusu & Horeca Satış Sorumlusu ( Hotel, Restaurant & Cafe )' aramaktayız. Aranan Nitelikler ; * Diksiyonu düzgün ve prezantasyon niteliği bulunan * Erkeklerde askerliğini..

Ankara / Gölbaşı Sukutusu A. Ş.

Gölbaşında Bulunan Müşteri Takip Merkezine Diksiyonu Düzgün Personeller alınacaktır. (Gölbaşı, Batıkent, Keçiören ve Konya Yoluna yakın ikamet edenler tercih sebebidir.)..

Toptan Kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin; kırtasiye ,ofis malzemesi satışında masa başı telefonla sipariş alabilecek arkadaşlar arıyoruz. aranan nitelikler: -bilgisayar kullanımı çok iyi -en az lise mezunu -diksiyonu düzgün ,güler yüzlü, genç, dinamik,..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Balgat cevizlidere caddesinde faliyet gösteren şirketimizde temizlik ve çay işlerine bakacak işinde başarılı genç bayan eleman arıyoruz...