Ankara Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş TanımıÖzel İbrahim Kasacı Okulları olarak, 2016/2017 Öğretim yılında Batıkent kampüsümüzde görevlendirilecek idari işlerden sorumlu Müdür Yardımcısı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları atama şar..

İş TanımıGESKON İNŞAAT Şirketler Grubuna Bağlı, Merkez Ofis ve Şantiyelerde İdari Koordinasyondan Sorumlu Olmak Üzere Aşağıdaki Özelliklere Sahip İnşaat Mühendisi Aramaktayız.Aranan Nitelikler Üniversitel..

İş TanımıÜst Yapı KoordinatörüAranan NiteliklerŞirketimizin  Ankara Merkez Ofisinde görev yapacak;           Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümlerinden mezun,          Büyük ölçekli..

İş Tanımı- Hafif İnşaat makinaları üreten Fabrikamızda ,  . Mevcut proseslerde görev alarak proseslerin yönetilmesi. Bu proseslerde yeni sistemlerin uygulanarak gelişmesinin sağlanması. Teknik Sorumluların iş akış koordinasyonu .  Üretim süreçleri..

Ankara / Tümü Akıllı Kolej

İş Tanımıİlk olarak 2013 yılında Eğitim-Öğretim hayatına başlayan Özel Akıllı Kolej, kısa süre içerisinde ülkemizde ilklere imza atmış ve uzman eğitimci / idari kadrosu ile Anaokulundan, Üniversiteye kadar 16 farklı şubede eğitim hizmeti veren büyük ve kurumsal bir eğitim kur..

Ankara / Tümü Kartal Bakır A.Ş.

İş TanımıSektöründe Türkiye'nin sayılı şirketinden biri olan kuruluşumuzun üretim planlanması, Yarı mamul ve mamul ürün işleme tesislerinin çalıştırılması ve sürecin takibi Genel personel yönetimi, iş makinalarının donanım bakımlarının takibi, pazarlama organizasyonunun yönet..

İş TanımıSEVSEL TURİZM A.Ş İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ’NÜ ARIYOR 1998’den bugüne eğlence ve yeme-içme sektöründe hizmet vermekteyiz, şu anda markalarımızın toplamında 9 işletmemiz bulunuyor, Eylül ayı itibariyle bu sayı 15’e yükselmiş olacak. Yeni tesisl..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Şirketin Telekominikasyon sektöründe hedeflenen noktaya gelmesi için amaçları belirlemek, stratejiler geliştirmek ve tüm iş faaliyetlerinin uygulanmasını sağlayarak Yönetim Kurulu Başkanı'na raporlamak. Kendisine bağlı tüm birimlerin..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımıİşletmemiz için Müdür aramaktayız. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun(İşletme, Turizm ve Otelcilik, Endüstri), Yiyecek-İçecek ve Eğlence sektöründe en az 5 yıl deneyim sahibi ve yönetim sistemlerine hakim, Müşteri odaklı, planlı ve hız..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYiyecek-İçecek ve Eğlence Hizmetleri veren İşletmemiz için Yönetici aramaktayız. 1. İşletme Müdürü, işletmenin en yetkili personeldir. İşletmenin sevk ve idaresinden birinci derecede sorumludur. Bu sebeple tüm birimlerin işleyişini ve personelin görev, yetki ..