Ankara Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Üst Düzey Yönetici

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız  otomotiv bayisinde genel müdürlük görevini üstlenecek; *Tüm iş akış süreçlerinde gerekli kontrolleri yapmak, *Pazarlama stratejilerini ve yönetim sistemlerini geliştirmek, *Finansal tabloları değerlendirmek ve gereke..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Müdürü yeterliliğine sahip   Tercihen Özel Okul Yöneticiliği deneyimine sahip , MEB mevzuatı ve Resmi işlemlere hakim Alanında yeterli bilgi birikimine sahip,..

İş TanımıFirmamızda İstihdam Edilmek Üzere,(ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI) İnsan Kaynakları AsistanlarıAranan Nitelikler-ÜSKÜDAR'da veya Altunizade'ye yakın semtlerde ikametli olmak,-Üniversitelerin ,İnsan Kaynakları,..

Ankara / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin en büyük ve en hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde yer alan g2m'de görevlendirilmek üzere 'Bölge Müdürü' aranmaktadır. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda yer almaktadır.  ..

Ankara / Tümü Sinpaş GYO

İş TanımıTürkiye’nin  öncü gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden biri olan şirketimizde görev almak üzere, aşağıda belirtilen niteliklere sahip 'Ankara Satış ve Pazarlama Direktörü' aranmaktadır.   Satış stratejileri hazırl..

İş TanımıTurkcell Superonline çözüm ortağı olarak Ankara’da faaliyet gösteren Fiberser Grup şirketleri bünyesinde görevlendirilmek üzere Saha Satış Müdürü aramaktayızSaha satış ekiplerinin günlük route’larının belirlenmesi, ekibin sahada organize edilmesi, r..

Ankara / Tümü MEKTEBİM KOLEJİ

İş TanımıMektebim Okulları, kurulduğu günden bu yana içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilip ona göre hazırlıklarını yaparak, tüm öğrencilerini Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, akademik ve sosyal yönden yurt içinde ve dışın..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Ankara Bağlıca Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; OKUL MÜDÜRÜ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Psikoloji veya Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümlerinden mezun olan,İdari..

İş Tanımı Şirketin gelişmesini ve büyümesini sağlayacak politikalar çerçevesinde belirlenen hedefler doğrultusunda Genel Müdürlüğe bağlı tüm birimleri ve çalışanlarını sevk ve idare edecek, Şirket kalite sistemini iyileştirme ve geliştirme çalışmalarına katıla..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı* PLASTİK AMBALAJ ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAMIZDA GÖREV YAPACAK,Aranan Nitelikler* MAKİNA, ELEKTRİK VEYA ELEKTRONİK MÜHENDİSİ,* ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,* MİN 5 YIL YÖNETİCİLİK TECRÜBESİ OLAN* SÜRÜCÜ EHLİYETLİ VE AKTİF ..