Ankara Üst Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Üst Düzey Yönetici
Ankara / Tümü KEŞİF KOLEJİ

İş TanımıÖzgür düşünebilen ve düşündüğünü cesurca ifade edebilen ''Kaşif Bireyler'' yetiştirmek için oluşturacağımız akademik kadroda yer almak ister misiniz?    Ankara-Ümitköy'de yeni açılan Kolejimizin Akademik Kadro..

Ankara / Tümü KEŞİF KOLEJİ

İş TanımıÖzgür düşünebilen ve düşündüğünü cesurca ifade edebilen ''Kaşif Bireyler'' yetiştirmek için oluşturacağımız akademik kadroda yer almak ister misiniz?      Ankara-Ümitköy'de yeni açılan Kolejimizin Akademik Kadrosu için..

Ankara / Tümü DOĞA OKULLARI

İş Tanımı  100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik, üretken, yenilikçi yapımız ile “Doğa harikası” ç..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, sektöründe önde gelen şirketler arasında yer alan ANKARA' daki İmalat ve Hizmet Sektöründe yer alan firmamızda istihdam etmek üzere aşağıdaki yetkinliklere sahip Pazarlama ve Proje Yöneticisi aramaktayız.Aranan Nitel..

Ankara / Tümü MD Fulla Giyim

İş TanımıSEKTÖRÜNDE 15 YILI AŞKINDIR FAALİYET GÖSTEREN HAZIR GİYİM SATIŞ FİRMASINDA, * PERSONEL GİRİŞ ÇIKIŞLARINI * REFERANS ARAŞTIRMALARINI VE PERSONEL ALIMLARINDA GEREKLİ ARAŞTIRMALARI * MAAŞ, MESAİ, YILLIK İZİN, ÜCRETLİ-ÜCRETSİZ İZİN, RAPOR VB İŞLEM..

Ankara / Tümü MD Fulla Giyim

İş Tanımı15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla Giyim, Ankara-Polatlı mağazamızın yönetici yardımcılığını yapacak çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler*Yazılım olarak nebim w..

Ankara / Tümü MD Fulla Giyim

İş Tanımı15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla Giyim, Ankara - Gölbaşı mağazamızın yönetici yardımcılığını yapacak çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler*Yazılım olarak nebim..

Ankara / Tümü MD Fulla Giyim

İş Tanımı15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla Giyim, Ankara - Polatlı  mağazamızın yöneticiliğini yapacak çalışma arkadaşları aranmaktadır.Aranan Nitelikler*Yazılım olarak nebim wınner ..

Ankara / Tümü MD Fulla Giyim

İş Tanımı15 yılı aşkın bir süredir tekstil sektöründe zincir mağazalar olarak faaliyet gösteren Md Fulla Giyim, Ankara- Gölbaşı  mağazamızın yöneticiliğini yapacak çalışma arkadaşları aramaktadır.Aranan Nitelikler*Yazılım olarak nebim wınner ma..

Ankara / Tümü LESCON

İş TanımıMağaza Müdürlüğü konusunda minimum 2 sene deneyimli Tercihen aktif spor sektöründe çalışmış Minimum lise mezunu MS Office uygulamalarına ve Wınner Nebim Programına hakim Marka bilinci ile müşteri memnuniyeti odaklı düşünen Sektör trend..