Ankara Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Uzman

Yazılımlarımızın müşteri ortamında eğitim ve desteğini verecek, Perakende sektör bilgisi olan, Muhasebe ve bilgisayar yazılımları konusunda deneyimli, Donanım ve Teknik konularda yeterli, tercihen daha önce eğitim ve teknik servis konularında çalışmış, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya ..

Ankara / Çankaya Kaıser Creatıve

-Üniversitelerin İşletme, Pazarlama, İletişim, Reklam vb. ilgili bölümlerinden mezun, -Şirketin / Markanın Dijital Marka Yönetimi Süreçlerinde aktif rol alabilecek, -Dijital pazarlama alanında en az 2 yıl boyunca günlük, haftalık, aylık ve yıllık raporlama deneyimi olan, -Dijital p..

İş tanımı: Ankara'daki ofisimizde görevlendirilmek üzere Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu başta olmak üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Gümrük Ticaret Bakanlığı izinleri konusunda deneyimli bayan takım arkadaşı aranmaktadır. ..

Ankara / Yenimahalle Başkent Group

Geliştireceğimiz proje kapsamında; - C/C++ programlama dilinde deneyimli. - Windows Server ve Active Directory konularında bilgi sahibi, - Single Sign On (SSO) hakkında bilgili, Tercihen; - Biyometrik API'ler, - Windows SDK, - Linux konularında..

*** B SINIFI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANI*** İvedik Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Ortak Sağlık Güvenlik Birimimiz bünyesinde, mevcut projelerimizde görevlendirilmek üzere tam zamanlı çalışabilecek A, B, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları aranıyor. ARANAN ÖZELLİKLER:..

Ankara / Çankaya Bummerkezi

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; bilgisayar konusunda yeterli bilgisi olan satış temsilcisi alınacaktır...

İTALYA'DA 80 YILI AŞKIN SÜREDİR HASTANE DONANIMLARI ÜZERİNE ÜRETİM YAPAN FİRMAMIZIN TÜRKİYE Kİ SATIŞ PAZARLAMA YAPILANMASI İÇİN GÖREVLENDİRİLECEK, -ÇOK İYİ DERECEDE YABANCI DİLİ OLAN (İNGİLİZCE/İTALYANCA) -SATIŞ PAZARLAMA FAALİYETLERİNE YATKIN -HASTANE TIBBİ CİHAZ VE DONANIM..

Kendisini yazılım sektöründe geliştirmiş, * Asp.Net * c# * Sql Server * Javascript * Responsive Tasarım, * Html * css, * Mobil (Android ve/veya Ios) Programlama ve tasarım Konularında tecrübeli, Tercihen; * Görsel tasarımlarda uzman,..

GENEL NİTELİKLER İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda hizmet veren ARMADA OSGB bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun ekip arkadaşları aramaktayız. İş Güvenliği Uzmanlık belgesine sahip (C Sınıfı), Tercihen saha tecrübesi olan, Microsoft Offi..

Ankara Sincan OSB de faaliyet gösteren fabrikamızda görevlendirilmek üzere; • Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun, • Üretim ve Sevkiyat operasyonlarını koordine edebilen, • Üretim planları doğrultusunda; imalat sahasında iş düzenini kurabilen ve verimli ça..