Ankara Uzman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Uzman

GENEL NİTELİKLER • ISO 1724 VE ISO 1725 Kalite Yönetim Sistemlerinde bilgi sahibi, • Hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, fen ve edebiyat, mimarlık ve mühendislik fakülteleri ile eğitim fakültelerinden yurt içinde veya Yükseköğretim Kurulunca denkliği kabu..

Ankara / Çankaya Vairosoft

Artırılmış Gerçeklik (AR) ve/veya Sanal Gerçeklik (VR) konularında çalışmış ve örnek bir uygulama sunabilecek Aşağıda bulunan Mobil AR ve/veya VR uygulamalarında kullanan API, SDK veya servislerin en az birine hakim Google VR WebVR FreeVR ARToolki..

Ankara / Sincan Akkayalar Konveyör

LİSANS OLARAK DIŞ TİCARET VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜNDEN MEZUN. Yeni müşterilerin kazanılması konusunda projeler üretebilecek, Çok iyi derecede İngilizce bilen, Tercihen ikinci dil olarak Rusça, Arapça bilen, Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, ihracat konusu..

Ankara / Tümü Cobol Su Arıtma Ltd Şti.

Cobol Mühendislik, 2000 yılından beri Su & Atıksu Arıtımı odaklı olarak Çevre Teknolojileri alanındaki sorunların çözülmesinde endüstriyel kurumlara tam hizmet sağlamakta ve bu alanda güvenilir çözüm ortağı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Cobol Mühendislik Çevre ve Proses Teknolojileri alanınd..

Otomatik Panjur Sistemleri, profesyonel bir ekip tarafından kurularak, Ankara'da başlayan faaliyetlerini, Türkiye genelinde verdiği temsilciliklerle geliştirilmiş, öncelikle ürün ve hizmette kalite hedefi ile çalışmalarına yön vererek sektörün önce gelen kuruluşları arasında yer almayı başarmıştır. ..

KONFİGÜRASYON ve DÖKÜMANTASYON MÜHENDİSİ GÖREV TANIMI 1. Konfigürasyon yönetim faaliyetlerinin yürütülmesinden, 2. Konfigürasyon ana çizgilerinin belirlenmesinden, 3. Konfigürasyon takibi yapılacak kalemlerin belirlenmesinden, 4. Değişiklik taleplerinin (ECR, DCR, vb.)..

KALİTE MÜHENDİSİ 1. Kalite El Kitabı ve Kalite Planlarının, süreçler ile ilgili talimat ve prosedürleri ve genel olarak Kalite Sistemiyle ilgili tüm dökümanların şirket süreçlerinin süreç sahipleriyle birlikte gözden geçirilerek hazırlanması ve güncellenmesinden, 2. Şirke..

Türkiye'nin en büyük demokratik kitle örgütlerinden biri olan Atatürkçü Düşünce Derneği için tecrübeli, sosyal medya uzmanı aranmaktadır. İşe alınacak kişiden beklentiler aşağıya çıkarılmıştır: - Tercihen İletişim Fakültesi mezunu. - Sosyal Medya yönetimi konusunda uzman. - Dernek ..

HASTANE EKİPMANLARI ALANINDA ÜRETİM YAPAN ANKARA MERKEZLİ FABRİKAMIZA BAĞLI ÇALIŞACAK BÖLGE SATIŞ SORUMLULARI ARAMAKTAYIZ. Adaylarda; GENEL NİTELİKLER  Üniversite mezunu,  Hastane Ekipmanlarının Tanıtım ve Satış aşamalarında minimum 2 yıl d..

Ankara / Sincan İnvamed Sağlık İlaç

Plastik hammadde bilgisi olan,ekstrüder makinasında deneyimli ve arızası esnasında müdahele edebilecek teknik bilgiye sahip,çekeceği borunun çapı 1mm ile 2.5 mm arasında değişen ince çaplarda konusunda deneyimli ekstrüder ustası aranmaktadır...