Ankara İş İlanları

Şehir: Ankara

1995 yılından itibaren güvenlik sektöründe, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına başarıyla hizmet veren öncü firmamızın TAURUS AVM projemizde görevlendirilmek üzere, Aranan Nitelikler Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, 30-35 yaşları arasında, Diksiyonu..

ANKARA ÇANKAYA ÇAYYOLU MUTLUKENT MAHALLESİNDE SİTE PROJESİ; 1750 TL + YEMEK + METROYA KADAR SERVİS ÖZEL GÜVENLİK KİMLİĞİ BULUNAN, 18:00 / 08:00 SAATLERİ ARASI (14-34 ÇALIŞMA SİSTEMİNDE ) SABİT GECE GÖREV YAPACAK. EN AZ 175 CM BOYUNDA 22-35 YAŞ ARALIĞINDA BAY GÜVENLİK..

BÖLGE SATIŞ VE OPERASYON SORUMLUSU Firmamız Bozuk Para ile çalışan otomat makineleri konusunda faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki niteliklere sahip, takım arkadaşları aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER • 35 Yaşını aşmamış olmak. • Askerlik Hizmetini tamamlamış. • Akti..

ARANAN NİTELİKLER: * En az Lise mezunu, Tercihen Teknik Lise Makine Bölümü mezunu; * Askerlik görevini tamamlamış; * Ağır ve Tehlikeli işlerde Çelik Yapılandırmacı ve Yüksekte Çalışma sertifikasına sahip, tercihen hidrolik pnömatik konularında eğitim almış, teknik resim okuy..

Ankara / Çankaya Vadi Koleji

2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı için okulumuza Fen Bilimleri Öğretmeni alınacaktır. Başvuru yapacak adayların; • Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinin dört yıllık alan-bölümlerinden mezun olmak, • MEB tarafından alanına atanmaya yetkin, • Kişisel bakımına özen gösteren..

Ankara / Çankaya Trend Anatolia

Görevleri Telefon ve Whatsapp üzerinden sipariş alma, kargo hazırlama olacak, Diksiyonu ve Türkçesi düzgün, Bilgisayar Kullanımına Yatkın Genç ekip arkadaşları aramaktayız...

Ankara / Çankaya Trend Anatolia

Görevleri Telefon ve Whatsapp üzerinden sipariş alma, kargo hazırlama olacak, Diksiyonu ve Türkçesi düzgün, Bilgisayar Kullanımına Yatkın, Genç ekip arkadaşları aramaktayız...

OKUL SİPARİŞLERİNİN TESLİMATINI YAPACAK PERSONEL ALINACAKTIR...

Ankara / Çankaya Demirel İnşaat

Firmamızda ihale yeterlilik şartlarını karşılamak için,öncelikle emekli ve devlet kurumlarında bizi temsil edebilecek,ihale yasagı ve bankalarla sorunu olmayan inşaat mühendisi aramaktayız...

Ankara / Yenimahalle Anka Reklam

tabela ve reklam firmamıza deneyimli grafiker ve baskı makinası kullanacak. arkadaşlara ihtiyacımız vardır...