Ankara İş İlanları

Şehir: Ankara
Ankara / Çankaya RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okulu, Meslek Lisesi Elektrik bölümü mezunu veya Mesleki Yeterliliği olan, Elektrik tesisatı, AG-OG konularına hakim, Elektrik panoları, zayıf akım, jeneratör ve aydınlatma sistemlerinde deneyimli, Raporlama yapabilecek düzeyde bilgisayar bilgi..

Ankara / Çankaya RGM TURKEY

GENEL NİTELİKLER Bakım ve onarım çalıŞmaları hizmetlerini yapmak, Meslek Yüksek Okulu, Teknik Lise veya Mesleki Yeterliliği olan, Bina ısıtma, soğutma, havalandırma, sıhhi tesisat, yangın tesisatı ve atık su konularında deneyimli, Elektrik ve otomasyon sistemleri işlet..

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere sekreter alınacaktır...

Ankara / Yenimahalle Melek Terzi

BATIKENT' TE YEVMİYE İLE ÇALIŞACAK MAKİNE BİLEN ELEMAN ARANIYOR...

ISS PROSER GÜVENLİK ANTARES AVM Güvenlik Projemiz için; 4 BAY,güvenlik personeli alacaktır. Bay güvenlik personeli adaylarının 1,75 m ya da üzeri boyda ve 35 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Başvurularınız için 0 533 957 73 19 no’lu telefondan Ali AŞILI ile irtib..

Ankara / Çankaya Ayde Enerji & Danışmanlık

Ankara /Çankaya'da bulunan enerji ve danışmanlık şirketimizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki şartları sağlayan elektrik,elektronik veya elektrik/elektronik mühendisi istihdam edilecektir. -ENERJİ KİMLİK BELGESİ DÜZENLEME EĞİTİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAMIŞ OLMAK -İLGİLİ MESLEK ODASINA KAYITLI ..

Ankara / Yenimahalle Coşkun İş Kıyafetleri

Emekli makinacı overlokçu aranıyor..

Ankara / Mamak Pgs Pupool

Yeni açılacak olan anne bebek mağazamızın satış departmanında görevlendirilmek üzere bay bayan çalışma arkadaşına ihtiyacımız vardır...

Sürat kargo ulus Ankara şubemizde çalışmak üzere şoför kurye alınacaktır...

Ankara / Çankaya Ata Grup

Balğatdaki ofisimize ; 18/30 yas aralığında giyimine ve konuşmasına özen gösteren ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ VE,TECRÜBESİZ yoksa bile öğrenmeye gayretli,ekip çalışmasına uyum sağlayacak. Bulunduğu ekibe değer katacak genel olarak açıklanan görevde çalışmaktan keyif ..