Antalya Danışman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Danışman
Antalya / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZiylan Grup şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen Ziylan Mağazacılık Hizm. ve Paz. A.Ş. ; Antalya TERRACITY FLO mağazalarında görevlendirmek üzere ''PART-TIME SATIŞ DANIŞMANLARI" aramaktadır.  ..

Antalya / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZiylan Grup şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen Ziylan Mağazacılık Hizm. ve Paz. A.Ş. ; Antalya MANAVGAT'ta açılacak olan FLO mağazalarında görevlendirmek üzere ''PART-TIME SATIŞ DANIŞMANLARI" aramaktad..

Antalya / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

Antalya / Tümü Vesta Emlak

VESTA EMLAK BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK EMLAK SATIŞ DANIŞMANLARI ALINACAKTIR. OFİSİMİZ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KUZEYİNDE KÜLTÜR MAHALLESİNDEDİR. BAY - BAYAN MÜMKÜNSE ARABASI OLAN ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR. ÇALIŞACAĞI BÖLGE KARŞILIKLI GÖRÜŞMEDE KARARLAŞTIRILACAKTIR ...

Antalya / Tümü Gratis

İş Açıklaması Bodrum, Turgutreis, Milas, Marmaris, Fethiye, Kaş, Göcek, Didim, Söke, Kuşadası, Çeşme, Urla, Edremit, Ayvalık, Akçay, Altınoluk ,Alanya 'da bulunan mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri hizmeti konus..