Antalya Danışman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Danışman
Antalya / Tümü Tac Koleji

İş TanımıTac Koleji Antalya LARA temsilciliğinde görev alacak TÜM BRANŞLARDA ÖĞRETMEN  (Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı, İngilizce, Almanca) alınacaktır  Aranan Nitelikler ..

İş TanımıCOLDWELL BANKER ROYAL Ne kadar para kazanacağınızı ve ne kadar çalışacağınıza kendiniz karar vereceksiniz. Gayrimenkul danışmanları, Coldwell Banker sisteminde belirli bir maaş geliri olmaksızın prim sistemi ile çalışılmaktadırlar. Bu sebeptendir ki..

İş TanımıTURYAP ANTALYA TEMSİLCİLİĞİ     1985 yılında kurulan TURYAP, Türkiye'de emlak sektörünün ilk franchising organizasyonudur. 400'e yakın Temsilcilik ve 2500 personel ile gayrimenkul pazarlama alanında liderdir...

İş TanımıİŞİN TANIMI: Bizler uzun yıllar profesyonel olarak çeşitli firmalarda çalıştık. Yıllar sonra hep başkaları için çalışıp, kendimize çok az vakit ve nakit ayırdığımızı fark ettik. Daha sonra hepimiz kendi tercihlerimizle, daha çok kazan..

Antalya / Tümü MAARİFKİDS

İş TanımıTürk Maarif Koleji okullarında görevlendirilmek üzere Desk ve Karşılama elemanı aramaktayız.Aranan NiteliklerDiksiyonu düzgün, Gerektiğinde içecek  servisi yapabilecek, MS Office uygulamalarını kullanabilen,..

Antalya / Tümü TÜRK MAARİF KOLEJİ

Aranan NiteliklerMAARİF KOLEJİ Kurumsal ( Genel Müdürlük ) bölümünde görevlendirilmek üzere;   Diksiyonu düzgün,  Yönetim katını asiste edebilecek, Gerektiğinde içecek  servisi yapabilecek, MS Office uygulamalarını kullan..

Antalya / Tümü TÜRK MAARİF KOLEJİ

İş Tanımı Eğitim alanında faaliyet gösteren kurumlarımızda operasyonel hedefler doğrultusunda kaliteli hizmet anlayışı ve veli - öğrenci memnuniyetini ön planda tutarak eğitim sistemimizi tanıtacak, kurumumuza yeni öğrenciler kazandırabilecek, dış sahada kurumumuzu en iyi şek..

İş TanımıSİZ DE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE KAZANAN OLMAK İSTER MİSİNİZ ?   GAYRİMENKUL SATIŞ DANIŞMANLARI ARIYORUZ...  RE/MAX TÜRKİYE’NİN BAŞARILI GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI YILLIK ORTALAMA 150.00..

Antalya / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıRealty World; 1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir.  MAAŞA..

Antalya / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir.Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin e..