Antalya Danışman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Danışman

İş Tanımı Hizmet vermekte olduğumuz "Sigorta mağazacılığı" sektöründe faaliyet gösteren kurumsal müşterimizin Cadde ve AVM'lerde konumlanan şubelerinde görevlendirilmek üzere "Elementer Sigorta Danışmanı" aramaktayız   İlgili sigorta mağaz..

İş TanımıUluslararası Gayrimenkul firması bünyesinde kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimcilere iş fırsatı sunulmaktadır. Gayrimenkul sektörünün yükselen değeri Global marka ERA Türkiye 'nin   ANTALYA bölgesinde y..

Antalya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

İş Tanımı“DAHA SAĞLIKLI İNSAN NESLİ ve DAHA SAĞLIKLI BİR DÜNYA”  sloganı ile yola çıkan KOPPERT; TÜRK ve Dünya tarımında Natupol ve Natupol Booster markaları  ile doğal polinasyonun öncüsüdür. Biyolojik mücadeleyi ise  Türk tarımı ile tanıştırıp geliştirdiği model..

İş Tanımı“DAHA SAĞLIKLI İNSAN NESLİ ve DAHA SAĞLIKLI BİR DÜNYA”  sloganı ile yola çıkan KOPPERT; TÜRK ve Dünya tarımında Natupol ve Natupol Booster markaları  ile doğal polinasyonun öncüsüdür. Biyolojik mücadeleyi ise  Türk tarımı ile tanıştırıp geliştirdiği model..

Antalya / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıHizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde  hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri ve sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerine güvenle hizmet verebilen öncü firmalardan biridir. ..

İş TanımıFirmamızın büyümekte ve gelişen lastik organizasyonunda, Bridgestone/Lassa Bayiliği, çalışacak takım arakadaşı arıyoruz. Binek ve hafif ticari araç filolarına ve perakende lastik satışı yapmak, müşteri ve potansiyel müşterilerimize telefonla ulaşarak..

İş Tanımı              Tekstil sektörünün öncü firmalarından olan firmamızın ANTALYA bölgesindeki ; Kemer - Belek - Antalya Hava Limanı lokasyonlarındaki mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, perake..

İş TanımıDünyanın lider Gsm Operatörü Vodafone'nun yepyeni bir alanı olan Kırmızı Fiber Kanalı'nda (KFK) görevlendirmek üzere;        Aranan Nitelikler Lise veya Ün..

Antalya / Tümü ATK Özel Eğitim

İş TanımıAlarm  Güvenlik  sektöründe  öncü  olan  firmamız  ATK ÖZEL EĞİTİM LTD.ŞTİ   Akdeniz  Bölgesinde  bayiliğini  yapmakta olduğu  KALE  GÜVENLİK  SİSTEMLERİ  A.Ş  ' satış ve pazarlama departmanında ..