Antalya Eleman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Eleman
Antalya / Muratpaşa Türk Kahvesi

Muratpaşa'da bulunan Türk Kahvesi Merkez Şeubeye; 18-30 yaş arası, Bay/Bayan Servis Elemanları alınacaktır...

Antalya / Muratpaşa Hd Özel Güvenlik

Şirket merkez ofiste çay yemek ve temizlik işlerinde çalışacak diksiyonu iyi bayan personel alınacaktır müracaatlar şahsen olacaktır..

Antalya / Manavgat Isp Özel Güvenlik Aş

ANTALYA MANAVGAT TİTREYENGÖL MEVKİİNDE BULUNAN OTEL PROJESİNE ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTINA SAHİP BAY BAYAN GÜVENLİK PERSONELLERİ ALINACAKTIR. 1400 MAAŞ + KALACAK YER + YEMEK + SSK..

Antalya / Muratpaşa Sga Group

İŞ TANIMI SGA GROUP, 26 hizmet noktasında ulusal ve uluslararası partnerleri ile akaryakıt, fast food restoranları ve döviz bürosu alanlarında hizmet veren, 400 üzerindeki uzman kadrosuyla Antalya merkezli bir şirketler topluluğudur. İçinde yer aldığı sektörlerde dinamik, öncü ve ..

Antalya / Muratpaşa Özlem Pastanesi

ÖZLEM PASTANESİ Kırcami ve Meltem ŞUBELERİNDE Çalışacak 18- 30 Yaşlarında BAY Bayan Elemanlar Alınacaktır...

Antalya / Tümü CARREFOURSA

Antalya Kaş - Kalkan CarrefourSA marketlerimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasap - Şarküteri: Mağazada satılan ürünlerin raflara yerleştirilmesi, temizlik ve düzeninin sağlanması, fiyat etiketlerinin yapıştırılması ve ko..

Antalya / Tümü Carwax Oto Yıkama

ARAÇ bakım merkezimize Profesyonel Yıkamacılar alınacaktır...

Antalya / Alanya CARREFOURSA

Avsallar CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması,..

Antalya / Muratpaşa Ayt Bilişim

Firmamızın teknik servis bölümüne bilgisayar donanımları ve yazılımlarına hakim, ağ ve güvenlik kamera sistemlerinde tecrübeli, diksiyonu düzgün, ehliyeti olan, tercihen askerliğini yapmış takım arkadaşları aramaktayız...

Antalya / Döşemealtı Fipol A. Ş

ANTALYA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE BULUNAN ÜRETİM FABRİKAMIZA; -35 YAŞINI AŞMAMIŞ -POLYESTER-GELCOAT UYGULAMALARI YAPABİLEN -POLİSAJ UYGULAMASINA HAKİM -TERCİHEN ÜRETİM SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ -ŞEHİR İÇİ VE ŞEHİR DIŞI SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN -TERCİHEN SRC 2..