Antalya Eleman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Eleman
Antalya / Tümü CARREFOURSA

Antalya Belek'de (Belek,Kadriye) bulunan mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin bar..

Antalya / Muratpaşa Saraçoğlu Oto Yıkama

OTO Yıkamaya Tecrübeli Elemanlar aranmaktadır...

Antalya / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Antalya / Muratpaşa Mdfulla

ANTALYA MURATPAŞA' DA BULUNAN YENİ AÇILACAK OLAN ŞUBEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; (Şahsen başvurular kabul edilmektedir) Aşağıda belirtilen özelliklerde mağaza personeli takım arkadaşları arıyoruz, - Özellikle Tekstil sektöründe tecrübeli - En az lise mezunu..

Antalya / Tümü CARREFOURSA

Antalya Side ve Belek CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarını..

Antalya / Tümü CARREFOURSA

Manavgat CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması,..

Antalya / Alanya CARREFOURSA

Avsallar CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması,..

Antalya / Tümü CARREFOURSA

Antalya Kalkan, Kaş, Demre, Filike, Kemer CarrefourSA mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldı..

Antalya / Kemer Hd Özel Güvenlik

ANTALYA/Beldibinde bulunan beş yıldızlı otellerımızde çalışacak otel deneyimli bay personeller alınacaktır.Muracaatlar sahsen yapılacaktır.Servis ve lojman ımkanı vardır...

Antalya / Manavgat KFC

YUM! eşsiz bir kültür, güçlü değerler ve harika insanların birarada olduğu büyük bir ailedir! Tüm Dünyada yaklaşık 40.000 restoranı ile 130 ülkede varolan Yum!, KFC, Pizza Hut ve Taco Bell restoran markaları ile tavuk, pizza ve Meksika usulü yemek kategorilerinde Dünya Lideri. ..