Antalya Eleman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Eleman
Antalya / Muratpaşa Tatil Sepeti

Türkiye' nin en büyük turizm portalı ve % 100 misafir memnuniyeti anlayışıyla hizmet veren, lider ve güvenilir bir turizm markasında görev almak ister misiniz? - Tercihen Turizm Fakültesi veya Meslek Yüksek Okulu mezunu, - Akıcı ve nitelikli bir diksiyona sahip, - Dışa dön..

Antalya / Tümü Simit Sarayı

Simit Sarayı firmasının aktif ilanlarına veya diğer Antalya-Lara- Mağaza Ekip Üyesi ilanlarına göz atabilirsiniz.Simit Sarayı Antalya-Lara- Mağaza Ekip Üyesi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Antalya / Kepez Ef Alüminyum

Ef Alüminyum firmasının aktif ilanlarına veya diğer Muhasebe Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ef Alüminyum Muhasebe Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Antalya / Alanya İnci Denizcilik

TÜRKİYE GENELİ OLARAK; ULUSLARARASI ve yurt içi gemi ve özel yatlarda görev alıcak vasıflı vasıfsız personeller aranmaktadır.1200 USD İLE 3000 USD MAAŞ ile.. Makine ve Elektrik Bölümüne: ELEKTRİKÇİLER -ELEKTRONİKÇİLER - TESİSATÇILAR Tüm sosyal haklar mevcuttur..

Antalya / Muratpaşa Bizim Elektrik İnşaat

BİZİM Elektrik İnşaat'a Tecrübeli Ön muhasebe Elemanı Alınacaktır. (Antalya'da İkamet Eden)..

Antalya / Kumluca Olympos Mitos Otel

Antalya - Olymposda bulunan Almanlarla çalışan 28 odalı Butik otelimizde 12 ay çalışacak tecrübeli katcı alınacaktır müracatların CV ile yapılmasını rica ederiz.Ücret tatminkardır..

Antalya / Kumluca Olympos Mitos Otel

12 ay açık olan Olymposda Bulunan otelimizde bahçe ve diğer işlerde çalıştırılmak üzere takım çalışmasına yatkın arkadaşlar alınacaktır. Maaş + sgk + Tıp..

Antalya / Kepez Hare Cam

ANTALYA MERKEZDE BULUNAN FABRİKAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE -YETİŞTİRİLMEK ÜZERE , ELEKTRIK ALT YAPISI OLAN PERSONEL ALINACAKTIR. (ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ADAYLAR TERCİH EDİLECEKTİR)..

Antalya / Kepez Hd Özel Güvenlik

ANTALYA /Gaziler köyü seralar mevkıınde tam zamanlı çalışacak bay guvenlik görevlileri alınacaktır.Servis yoktur...

Antalya / Tümü Sistem Mobilya

Panel mobilya ve koltukların eve teslimatı gerekilen kurulumların yapılıp müşteriye teslim edilmesi Aranan Nitelikler Dinamik Güçlü Takım çalişmasına uygun Ehliyeti olan Genel sorumlulukları alabilecek Deneyimli mobilya montaj elemanları aranmaktadır..