Antalya Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Satış Danışmanı
Antalya / Alanya Power Color Yapı

Firmamizin Alanya bölgesinde sahibi olduğu dairelerin satışından sorumlu olacak, emlak sektöründe deneyimli maaş +prim sistemiyle çalışacak bayan satış danışmanı aramaktayız. Firmamizin sadece alanya bölgesinde siteler içerisinde toplamda 200 e yakın gayrımenkul ü bulunmaktadır...

Antalya / Alanya Gratis

ALANYA 'DA bulunan mevcut mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri hizmeti konusunda benimsediğimiz ilkeleri paylaşacak,motivasyonu yüksek, insan ilişkilerinde kuvvetli, dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz. Sezonluk Satış Danışmanı Arıyoruz (tecrübe aranma..

Antalya / Tümü Gratis

ANTALYA 'DA bulunan mevcut mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri hizmeti konusunda benimsediğimiz ilkeleri paylaşacak,motivasyonu yüksek, insan ilişkilerinde kuvvetli, dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz. Sezonluk Satış Danışmanı Arıyoruz (tecrübe aranm..

Antalya / Muratpaşa HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz Züccaciye sektörünün saygın ve köklü firmamıza, Antalya'da bulunan çeyiz ürünleri satışı yapılan mağazada görev alacak deneyimli BAYAN SATIŞ DANIŞMANI aranmaktadır. Antalya ilinde ikamet eden, Prezentabl, Satış konusunda deneyimi olan, Raf..

Antalya / Muratpaşa Dedeoğlu Ayakkabı

BOLU ANTALYA VE KÜTAHYA MERKEZDE BULUNAN İSMİ FULLA OLAN MAĞAZAMIZDA AYAKKABI REYONUNDA TECRÜBELİ BAY BAYAN PERSONEL İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR ...

Antalya / Muratpaşa Welcome Tours & Travel

TURİZM İÇ PAZARDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ İÇİN; Call Center Sektöründe deneyim sahibi, Antalya’da ikamet eden 22-35 yaş arası, Takım çalışmasına yatkın, iletişim becerisi yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı, İş takibi olan ve sorumluluk sahibi, Hedef ve çö..

Antalya / Tümü Shaya

İş Açıklaması ANTALYA MİGROS AVM - BATH & BODY WORKS mağazamızda part time / yarı zamanlı çalışabilecek OPERASYON SORUMLUSU arayışımız bulunmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar Mağazacılık sektöründe deneyimli Satış Danışmanlığı yapmış ve Depo deneyimi olan Ü..

Antalya / Muratpaşa Protem

SAHA SATIŞ PERSONELİ ANTALYA İLİNDE VE İLÇELERİNDE İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ &EMLAK SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTERMEKTEYİZ.6331 SAYILI İŞ KANUNU KAPSAMINDA İŞYERİ HEKİMİ İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI DİĞER SAĞLIK PERSONELİ VE İLKYARDIM YANGIN VE HİJYEN EĞİTİMLERİ VERMEKTEYİZ. MAAŞ YUKSEK PRİM SİGORTA..

Antalya / Muratpaşa Yedikule Emlak Gayrimenkul Antalya

NELER ARIYORUZ ? - İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI - 18 YAŞ VE ÜZERİ ARAÇ SAHİBİ OLAN VEYA AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN - MOTİVASYONU YÜKSEK VE POZİTİF BAKIŞ AÇISINA SAHİP - SATIŞ VE PAZARLAMA DENEYİMİ OLAN VEYA İLGİ DUYAN - GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE KARİYER YAPMAK İSTEYEN -..

Antalya / Kepez HALKA GRUP

KOZMETİK Sektöründe lider müşterimiz için zincir mağaza ve zincir kozmetik mağazalarında görevlendirilmek üzere merch (Raf destek personeli) aranmaktadır • Rut planı dâhilinde mağazaları günlük ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo st..