Antalya Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Satış Danışmanı

kendini telefonda satış konusunda yetenekli bulan ve satış yaparken mutlu olan genç dinamik konuşmayı seven arkadaşlar arıyoruz..

Antalya / Muratpaşa Ab Sulama Yapı Malzemeleri

İş Tanımı Firmamız sulama sistemleri,yapı malzemeleri ve ekipmanlarında faaliyet göstermektedir; Peyzaj grubu Batarya grubu Damla sulama ve kangal borular Döküm parçalar Flanş conta kelebek vanalar Galvaniz ek parçalar Genleşme tankları Aranan Ni..

Antalya / Alanya HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz ev gereçleri ürünleri bulunan firmamıza sezon boyunca PART TİME olarak haftanın 3 günü çalışacak BAY&BAYAN raf destek personeli aranmaktadır. Bir ay içerisinde 12 işgünü çalışılacak olup çalışma günleri sadece hafta içi olacaktır. (Salı,Perşembe,Cuma)..

Antalya / Kepez Gunesgame

Online oyun platformunda çalışacak telefonlara bakıp internet üzerinden iletişim kuracak, bilgisayar hakimiyeti kuvvetli 2 arkadaş arıyoruz...

Antalya / Alanya Welcome Tours & Travel

TURİZM İÇ PAZARDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ İÇİN; Sektöründe deneyim sahibi, Alanyada ikamet eden, 22-35 yaş arası, Takım çalışmasına yatkın,iletişim becerisi yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı, İş takibi olan ve sorumluluk sahibi, Hedef ve çözüm odaklı çalışan,..

Antalya / Kemer My Brand

Antalyada bulunan Maxx Royal otel içerisinde bulunan yeni açılacak mağazamızda; -İngilizce ve rusça bilen, türkçede diksiyonu düzgün, -Çocuk, genç ve bayan giyim üzerinde daha öncesinde tecrübesi olan -Yabancı uyruklu arkadaşlar için Türkiye de çalışma izni olan ..

Antalya / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..

Antalya / Manavgat GREYDER ( Kavsan Ayakkabı )

GENEL NİTELİKLER -En az lise mezunu -Mağazacılık sektöründe en az 1 yıl deneyimli -Eğitim programımızla birlikte gelişmeyi ve mağazacılıkta kariyer yapmayı hedefleyen -Dış görünüş ve kişisel imajına özen gösteren -Modayı takip eden -İnsan ilişkileri kuvve..

Antalya / Muratpaşa Retro Güvenlik

Antalya milli egemenlik cad.bulunan güvenlik sistemleri kablo ve oem malzemesi satışı yapan mağazamıza mağaza içerisinde ve sahada çalışmak üzere kendine güvenen ikna kabiliyeti ve diksiyonu iyi olan seyahat engeli olmayan (tercihen aktif araç kullanabilen) ekip ve takım çalışmasına uyum sağlayabile..

Antalya / Tümü KARACA

GENEL NİTELİKLER En az lise mezunu, Tercihen satış veya pazarlama alanında deneyim sahibi, İnsan ilişkileri ve iletişimi güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, Sunum becerileri güçlü, Müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş, maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, Dış g..