Antalya Satış Danışmanı İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Satış Danışmanı

firmamız bünyesinde güvenlik sistemleri (kamera ve alarm satışı yapacak) tecrübeli veya uzan vadede yetiştirilmek üzere çalışabilecek satış pazarlama ekipleri kurulacak olup bayan veya bay kendine güvenen satış ve ikna kabileyeti yüksek aktif araç kullanabilen takım arkadaşları alınacaktır.(tercihe..

Antalya / Tümü Happy İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz finans sektöründe lider, yabancı ortaklı kurumsal müşterimiz için ‘’ Emeklilik ve Sigorta Danışmanı’’ aramaktayız. Genel Nitelikler; • En az ön lisans mezunu, • Tercihen 1-2 yıl satış tecrübesi olan veya satış kabiliyetine inanan,..

Antalya / Tümü Calzedonia

1986 yılında İtalya’da kurulan; çorap, mayo ve iç giyim üzerine perakendecilik sektöründe faaliyet gösteren en büyük uluslararası firmalardan biri olan CALZEDONIA, Türkiye’de mağazalar açmaya devam ediyor. • En az lise mezunu • Mağazacılık sektöründe veya ilgili alanlarda en az 1..

Antalya / Manavgat KOTON

Bizimle Büyümeye Hazır mısın? Çünkü biz büyük işler yapıyoruz. 25 ülkede varlık gösteriyor, her yıl 50'ye yakın koleksiyonda 10.000 yeni ürünü moda severlere sunuyoruz. Türkiye'deki 282, yurt dışındaki 154 mağazamızla yılda 25 milyon ürünün satışını gerçekleştirirken, enerjimizi ve din..

Antalya / Tümü KARACA

Karaca firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Danışmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Karaca Satış Danışmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Antalya / Muratpaşa Prenses Moda

Prenses Moda firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satis Temsilcisi ilanlarına göz atabilirsiniz.Prenses Moda Satis Temsilcisi ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..