Antalya Uzman İş İlanları

Şehir: Antalya Pozisyon: Uzman

İş TanımıSERİK ÇÖZÜM TEMEL LİSESİ 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında görevlendirmek üzere Kimya öğretmeni arıyoruz. Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz uluslararası platformda, Tarım & Tohum Endüstrisi alanında faaliyet gösteren müşteri firmamız için; verilen hedefler ve kurumsal kimlik kuralları doğrultusunda Araştırma Geliştime İstasyon Müdürü..

İş TanımıCÖMERTOĞLU ENTEGRE ET TESİSLERİ A.Ş. bünyesinde Organize Sanayi bölgesinde bulunan Entegremizde görev alacak VETERİNER HEKİM çalışma arkadaşı arıyoruz. Takım çalışmasına yatkın, Tercihen askerlik görevini tamamlamış (erkek ad..

İş Tanımı Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluşturarak şirketini sahada en iyi şekilde temsil etmek Sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler ve aktiviteler yaparak satış potansiyeli yaratmaya yönelik sürekli yeni fırsatlar geliştirmek Şir..

Aranan NiteliklerÖzel Aspendos Anadolu Hastanemizde Görevlendirilmek Üzere;   Üniversitelerin Eczacılık bölümünden mezun, Tercihen özel hastane deyimli, Mesleği ile ilgili değişim ve gelişmeleri takip eden, Titiz çalışmayı ..

Aranan NiteliklerÖzel Lara Anadolu Hastanemizde Görevlendirilmek Üzere,   Mesleği ile ilgili değişim ve gelişmeleri takip eden, Tercihen özel hastane deneyimli, İletişim yeteneği güçlü, Hasta memnuniyeti odaklı çalışabilece..

İş TanımıAntalya'nın KUNDU bölgesinde yer alan 5 yıldızlı WOW Topkapı ve WOW Kremlin tesislerimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde  takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler  En az lise tercihen M.Y.O. Turizm..

Antalya / Tümü ENGLISH TIME DİL OKULU

İş TanımıEnglish Time Dil Okulları bilgi çağında eğitime duyulan ihtiyaç doğrultusunda küresel ortamdaki bilgiye ulaşmak isteyen birey ve şirketlerin gelişimine kaliteli İngilizce eğitimi vererek katkıda bulunmak amacıyla 1997 yılında kurulmuş Türkiye’n..

Antalya / Tümü ANTALYA RAF

İş TanımıAntalya da bulunan MARKET MAĞAZA VE DEPO RAF SİSTEMLERİNİN MONTAJ hizmeti konusunda hizmet verebilecekcek MONTAJ ELEMANI aranmaktadır. İş Tanımı: MARKET , MAĞAZA ve DEPO Raf sistemlerinin kurulması ve yerleştirilmesi, Proje dahi..

İş TanımıGelişen ve büyüyen iş hacmine uygun mağaza sektöründe deneyimli   "Mağaza Sorumlusu ve Muhasebe Elemanı" aranmaktadır; MAĞAZA SORUMLUSU Mağaza iş süreçlerinin eksiksiz uygulanmasının sağlanması, tüm süreçlerd..