Bilecik İş İlanları

Şehir: Bilecik
Bilecik / Bozüyük Gizem Madencilk

Firmamız bünyesinde çalışacak sekreter alınacaktır..

Bilecik / Osmaneli CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Bilecik / Osmaneli’de bulunan kesimhanesinde görevlendirilmek üzere 'BAKIM MÜDÜRÜ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Elektrik E..

Belgesi olan kendine bu işte güvenen,kesim,saç yapımı,boyama vs eğitimini almış ve bu işten iyi anlayan en az 2 yıl bu işte çalışmış deneyimli çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır...

Bilecik / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

Bilecik / Tümü Aras Kargo

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargo..

Bilecik / Bozüyük Bilecik Teknik Yapı Denetim

Bilecik İli,Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren Yapı denetim Firmamız da Çalışacak İnşaat Teknikeri çalışma arkadaşları arıyoruz...

Bilecik / Tümü Üç Öğün Catering

Catering firmamızda çalışacak Aşçı Aramaktayız...

Kırklareli merkeze 10 km de kurulu olan Süt Sığırcılığı çiftliğinde Sağımcı, Ahırcı, Buzağıcı, Genç hayvanların bakımı vs. çalışabilecek düzenli , tertipli ,dürüst, işini seven, sürekli çalışabilecek Arkadaşlar arıyoruz. 30-35 kişilik kadromuz var, yatakhane mevcut, 3 öğün yemek, maaş dur..

Ehliyeti ve çok iyi derece sürüş deneyimi olan, En az iki yıllık yüksek okul mezunu, Tercihen tıbbi bilgi alt yapısı olan, Seyahat engeli olmayan, İyi Türkçe yazma ve konuşması olan, Diksiyonu düzgün olan, İyi derecede bilgisayar kulllanan , ofis programları ve internet kulanımına hakim Tıbbi Cihaz ..