Bilecik İş İlanları

Şehir: Bilecik
Bilecik / Osmaneli CP GIDA

Yem ve Piliç sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Bilecik / Osmaneli’de bulunan kesimhanesinde görevlendirilmek üzere 'BAKIM ŞEFİ' arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler : •Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden..

Bilecik / Tümü Eklips

- Elektronik cihaz ve donanımların imalatında görev almak, - Montaj, test, devreye alma ve kabul aşamasına kadar olan sürecin gerçekleştirilmesini sağlamak, - Projelerde kullanılan elektronik cihaz ve donanımların imalatında ve saha montajlarında görev almak, - Projelerin montaj..

Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde Bulunan Bir Fabrika Projemiz için GÜVENLİK KİMLİK KARTI OLAN Güvenlik Amiri Alınacaktır. Müracaat: 0 535 025 93 08..

İş Tanımı Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak, Mal kabul görevlilerine destek vermek, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak, Müşteri ilişkilerine destek vermek, Mağaza kas..

İş TanımıŞirketimizin Osmaneli-Bilecik fabrikasında yetiştirilmek üzere yeni mezun ' MAKİNE MÜHENDİSİ ' arıyoruz.Aranan Nitelikler- Makine Mühendisi - Alüminyum giydirme cephe sektöründe kariyer yapmak ..

Bilecik / Tümü SÖRMAŞ A.Ş.

İş TanımıBilecik ili Söğüt ilçesinde bulunan fabrikamızda çalıştırlmak üzere kimya mühendisi ( erkek ) aranmaktadır.Aranan Nitelikler üniversitelerin kimya mühendisliği bölümünden mezun ingilizce bilen takım çalışmasın..

Bilecik / Bozüyük Çevre Kalite Osgb

• En az (A,B,C) sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip • İyi derecede bilgisayar ve MS Office bilgisi olan • Analitik düşünebilen, çözüm odaklı • Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkilerinde kuvvetli • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ..

Bilecik / Merkez Tekno Şirketler Grubu

Genel Nitelikler • Üniversitelerin Meslek Yüksek Okullarının ve/veya Lisans eğitimi veren Fakültelerinin Elektrik Bölümünden mezun • Elektrik Santrallerinde en az 10 yıl görev almış ve Vardiya Amiri olarak en az 3 yıl çalışmış • Tercihen EKAT belgesine sahip • Üretim ..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

İş TanımıŞirket / İş Tanımı   Öğrenci misiniz ? Boş zamanlarınızı paraya mı çevirmek istiyorsunuz ? Ek gelir nasıl kazanırım diye mi düşünüyorsunuz ? O halde mutlaka bu ilana bir gözatın deriz ! Market Tanıtım Aktivelerinde Haft..