Bursa Görevli İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Görevli

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

Bursa / Nilüfer PRONET GÜVENLİK

En Değerli Varlığımız İnsan, Amacımız; İşinden Memnun, Mutlu Çalışan Pronet Güvenlik ve Danışmanlık A.Ş, 20 yılı aşkın süredir güvenlik sektöründe hizmet veren ve sektörün liderlerinden olan bir kuruluştur. Bugün Türkiye genelinde 5000'den fazla Güvenlik Ekibi ile, yüzlerce kurum ve k..

Bursa / İnegöl Tibasin Mobilya

*php kodlama dilinden anlayan *javascript ve jquery bilgisine sahip *part time veya daimi veya home ofis çalışacak *bay/ bayan eleman alınacaktır...

5188 Sayılı yasa gereği Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik kartı sahibi olmak - En az Lise veya açık lise okuyan, - Vardiyalı sistemde çalışabilecek, - 37 yaşını aşmamış - İyi iletişim kurabilen , diksiyonu düzgün olan - Askerlik hizmetini tamamlamış ..

5118 Sayılı Özel Güvenlik Yasasına uygun olarak güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi ile görevlendirilecek; • Ortaokul veya lise mezunu, • 5188 sayılı kanuna uygun olarak Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip, • Diksiyonu düzgün, • En az 1,75 m. boyunda, • Musta..

Fabrika bazlı projemize bayan özel güvenlik personeli ihtiyacı bulunmaktadır. Bayan güvenlik personeli özel güvenlik yüksek okul mezunu tercih sebebi olacaktır, özel güvenlik kimliği şarttır, özel güvenlik kimliği olup yüksek okul veya üniversite mezunu olması da tercih edilecektir, personel çalışm..

ÜMRANİYE Bölgesinde bulunan AVM projemizde görevlendirmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ Bay Adaylar İçin Askerlik Hizmetini Tamamlamış 35 Yaşını Aşmamış 8 Saatlik Vardiyalı Çalışacak , B..