Bursa Görevli İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Görevli
Bursa / Osmangazi Sesa Group

ANKARA - ANTALYA - BURSA ve İSTANBUL YATILI ÖZEL GÜVENLİK KİMLİKLİ - 5 - PROJE ... 1- ANKARA ÇANKAYA MAĞAZA ( Turan Güneş Bulvarı ) Çalışma; 8 Saat Vardiyalı İmkanları; 1500 + Yemek İrtibat; 0549 326 1676 2- BURSA ALTIPARMAK MAĞAZA Çalışma; 8 Saat ..

Bursada ki projelerimizde değerlendirmek üzere bay güvenlik personelleri alınacaktır...

Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Özel Güvenlik Görevlisi-Bursa ilanlarına göz atabilirsiniz.Iss Proser Koruma Ve Güvenlik Hizmetleri Özel Güvenlik Görevlisi-Bursa ilanı için başvuru süresi dol..

Projelerimiz de görevlendirilmek üzere; Çay ve yemek servisi yapabilecek Genel temizlikte çalışabilecek Tecrübeli veya yetiştirilmek üzere Bayan personeller aranmaktadır...

NOSAB sanayi bölgesinde çalışabilecek 1400 TL + AGİ maaşla işbaşı yapacak özel güvenlik personellerine ihtiyaç bulunmaktadır.Servis ve yemek projedendir.Personellerin özellikle EMEK- YENİ KARAMAN- SOĞUKKUYU ALEMDAR-HAMİTLER-SIRAMEŞELER-FETHİYE-FİDYEKIZIK- ÇİRİŞHANE- MİLLET- NAMIKKEMAL -FATİH BAĞLARB..

Gülse Üretim Destek Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Depo-Sevkiyat Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Gülse Üretim Destek Hizmetleri Depo-Sevkiyat Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..