Bursa Görevli İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Görevli
Bursa / Osmangazi Atalian Global Services Turkey

5188 Sayılı yasa gereği Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik kartı sahibi olmak - En az ilköğretim mezunu olan, - Vardiyalı sistemde çalışabilecek, - 37 yaşını aşmamış - İyi iletişim kurabilen , diksiyonu düzgün olan - Askerlik hizmetini tamamlamış Burs..

Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere;Güney Marmara Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan projelerimizde görevlendirilecek, aşağıda..

Securitas’ta, bizim önemli bir misyonumuz var. Her gün, dünyanın her yerinde günün kahramanları olan çalışanlarımız insanların daha güvende hissetmelerini sağlıyorlar. Takımımıza katılmak üzere;Güney Marmara Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde GEMLİK projelerimizde görevlendirilecek, aşağıdak..

Bursa / Nilüfer ÖZDİLEK HOLDİNG

- Lise mezunu, - Tercihen güvenlik konusunda deneyimli, - Bursa'da ikamet eden, - 35 yaşını aşmamış, - Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, - Bay, Bayan...

Bursa / Tümü Plast Met Plastik Metal

Otomotiv sektörünü öncü kuruluşlarından olan firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere "Mekanik ve Elektrik Bakım Görevlisi " pozisyonunda çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz. • 25-40 yaş aralığında, • Enjeksiyon Makina bakımı bilgisi olan • Mekanik Bakım, ELEKTRİK Bakı..

Bursa / Nilüfer ORAKÇI Şirketler Grubu

Genel Nitelikler -Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi, -B sınıfı sürücü ehliyeti olan, -En az lise ya da meslek yüksek okullarından mezun, -Vardiya düzeninde çalışma engeli olmayan, -Güvenlik alanında deneyimli, -Diksiyonu düzgün, iletişim becerileri yüksek, -..

gemlik serbest bölgede bulunan kurumsal firmamızda görevlendirmek üzere güvenlik görevlileri alınacaktır...

Bursa / Nilüfer Tepe Servis A.Ş

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde OSB'de bulunan fabrika projelerimizde görevlendirmek üzere Temizlik Görevlileri alınacaktır. ARANAN NİTELİKLER: -Temizlik deneyimi olan, -45 yaşını aşmamış, -8 saat vardiya sisteminde çalışabilecek, -Bay, 1300 TL + Servis..

BURSA NİLÜFER BÖLGESİNDE BAY GÜVENLİK GÖREVLİSİ ARANMAKTADIR. SABİT GECE 14/36 SİSTEMİNDE 1 ÇALIŞ 1 İZİN.. HAFTA SONU SABİT GÜNDÜZ ve GECE ÇALIŞMA VAR MESAİ OLARAK SAYILIR. NET MAAŞ : 1700 + SGK İRTİBAT : 0549 209 84 64 & 0549 723 08 89..