Bursa Uzman İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Uzman
Bursa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıÖZEL KARACABEY UĞUR TEMEL LİSESİ / BURSAAranan NiteliklerBURSA KARACABEY'DE UĞUR LİSESİNDE ve BURSA UĞUR ÖZEL ÖĞRETİM KURSUNDA  ÇALIŞMAK ÜZERE MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR...

Bursa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıÖZEL KARACABEY UĞUR TEMEL LİSESİ VE BURSA UĞUR ÖZEL ÖĞRETİM KURSU BİYOLOJİ ÖĞRETMENİAranan NiteliklerÖZEL KARACABEY UĞUR TEMEL LİSESİ VE BURSA UĞUR ÖZEL ÖĞRETİM KURSU BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR...

Bursa / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıÖZEL KARACABEY UĞUR TEMEL LİSESİ VE BURSA UĞUR ÖZEL ÖĞRETİM KURSU GEOMETRİ ÖĞRETMENİ 0224 676 19 70 [email protected] NiteliklerÖZEL KARACABEY UĞUR TEMEL LİSESİ VE BURSA UĞUR ÖZEL ÖĞRETİM KURSU GEOMETR..

İş Tanımı Şirket değerlerini koruyup müşteri portföyünü oluşturarak şirketini sahada en iyi şekilde temsil etmek Sorumlu olduğu bölgede aktif ziyaretler ve aktiviteler yaparak satış potansiyeli yaratmaya yönelik sürekli yeni fırsatlar geliştirmek Şir..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Almanya merkezli firmamızın bünyesinde görevlendirmek üzere “ Microsoft Dynamics NAV Yazılım Geliştirme Uzmanı” aramaktayız. Dynamics NAV ERP Uygulama danışmanları tarafından tanımlanan geliştirme ihtiyaçla..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Otomotiv Yan Sanayi sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için ''KALİTE MÜHENDİSİ'' arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun,..

İş TanımıGürsoy Grup;  Lojistik, inşaat ve reklamcılık sektörlerinde 11 firması ile 1976'dan beri hizmet vermektedir. 30 yılı aşkın bir süredir ağırlıklı olarak yurtiçi araç ve yedek parçaları konusunda kazandığı deneyim sayesinde sektördeki haklı liderliğini daha uzu..

İş Tanımı- Düzenli olarak doktor ve eczane ziyareti yapabilen - Kendi bölgesinin tüm sorumluluğunu üstlenebilecek - İnsan ilişkilerinde uyumlu ve takım çalışmasına inanan - Öğrenmeye istekli ve kişisel gelişmeye açık olan - Sorumluluk almayı seven ve i..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için "YAZILIM UZMANI"  arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinden mezun, Yazılım alanında en az 2 ..

İş Tanımı     Büro Mobilyaları üretiminde faaliyet gösteren ve sektörün önde gelen kuruluşlarından olan şirketimizin, Bursa Satış Mağazamız da görevlendirilmek üzere, belirtilen niteliklere sahip BAY-BAYAN takım arkadaşı arıyoruz.Aranan Nitelikler..