Bursa Uzman İş İlanları

Şehir: Bursa Pozisyon: Uzman
Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için "KURUMSAL SATIŞ UZMANI"  arayışımız bulunmaktadır.  Aranan Nitelikler Üniversite mezunu, Kurumsal Satış konusunda en ..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için "ÜRETİM SORUMLUSU” arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, İlgili alanda en az ..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz Otomotiv sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için "YAZILIM UZMANI" arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Meslek Yüksek Okullarının ya da üniversitelerin Bilgisayar Programcılığı/Mü..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz sektöründe öncü firmamız için 'KALİTE MÜHENDİSİ' arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Makine Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği bölümlerinden mezun, İlgili al..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için "DÖKÜMHANE ÜRETİM MÜHENDİSİ” arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun, Üretim ..

Bursa / Tümü FAVEO DANIŞMANLIK

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız sektörünün öncü firmalarından olan müşterimiz için "MUHASEBE SORUMLUSU” arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler İlgili bölümlerin lise, ön lisans veya lisans eğitimini tamamlamış, Gene..

İş TanımıİNOKSAN bünyesinde NOSAB Bursa Fabrikamızda görevlendirilmek üzere ‘Deneyimli Satınalma Mühendisi’ aramaktayız.   Yurt içi ve yurt dışı tedarik faaliyetlerinin gerçekleştirmek, Yurt içi ve yurt dışı alternatif tedari..

Bursa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıÖZEL İNEGÖL ABEL ORTAOKULU OKULUMUZDA  GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ALANINDA DENEYİMLİ MATEMATİK ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* EN AZ 3 YIL TECRÜBE ..

Bursa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıÖZEL İNEGÖL ABEL ORTAOKULU OKULUMUZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ALANINDA DENEYİMLİ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* EN AZ 3 YIL TECRÜBE * PEDAG..

Bursa / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıÖZEL İNEGÖL ABEL ORTAOKULU OKULUMUZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ALANINDA DENEYİMLİ TÜRKÇE ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR.Aranan Nitelikler* EN AZ 3 YIL TECRÜBE * PEDAGOJİK ..