Bursa İş İlanları

Şehir: Bursa
Bursa / Osmangazi Fss Fren Sistemleri

Havalı Fren ve Debriyaj Sistemleri alanında üretim yapmakta olan ISO/TS 16949, 9001, 14001, 18001 ve 10002 Kalite Sistem Belgelerine sahip, Bursa Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde kurulu firmamızda görevlendirilmek üzere belirtilen niteliklerde Kalite Operatörü aramaktayız. Meslek Lis..

Bursa / Osmangazi Plıcell

DEPODA ÇALIŞACAK VASIFSIZ ELEMENLAR ALINACAKTIR. ÇALIŞMA ŞARTLARI 08:30-18:30 CUMARTESİ PAZAR TATİLDİR. BURSA'NIN HER YERİNE SERVİS MEVCUTTUR...

MERTKON KONFEKSİYON TEKSTİL İŞLETMEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAY/BAYAN SON KONTROLCÜLER ALINACAKTIR. HER ÇEŞİT SOSYAL AKTİVİTE, DOLGUN ÜCRET, SERVİS VE SSK MEVCUTTUR. 20 YILDIR İHRACAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEYİZ...

MERTKON KONFEKSİYON TEKSTİL İŞLETMEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE BAY/BAYAN USTA MAKİNACILAR HER ÇEŞİT SOSYAL AKTİVİTE, DOLGUN ÜCRET, SERVİS VE SSK MEVCUTTUR. 20 YILDIR İHRACAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEYİZ...

Bursa / Nilüfer ORAKÇI Şirketler Grubu

Otomotiv sektöründe yer alan Plaskar plastik enjeksiyon fabrikamızda vardiyalı temizlik ve servis elemanı olarak görev alacak bayan personeller alınacaktır. GENEL NİTELİKLER; - Üçlü vardiya sistemine uygun. - Temizlik ve servis konusunda tecrübeli, - Okuma yazma bilen ..

Bursa / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Bursa'da bulunan Mağazalarında görevlendirilmek üzere 'Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli veya deneyimsiz, Engellilik derecesi % 40 ve üzerinde olan, Türkiye İş K..

Bursa / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek bayan takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-30 ..

Bursa / Gürsu Abrane A. Ş.

Acil olarak tarım alanında faaliyet gösteren firmamıza dış ticaret elemanı alınacaktır. Aranan Nitelikler ·         Orta seviyede İngilizce bilen (sözlü ve yazılı dil bilgisine sahip) ·         Takım çalışmasına yatkın, yeniliğe ve gelişime açık, ·         İş disiplini ve sor..

Bursa / Yıldırım Metene Tekstil

BAYAN KUMAŞ ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZDA B SINIFI EHLİYETİ OLAN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN FASON TAKİP ELAMANI ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR...

Bursa / Yıldırım Tamoz Forklıft

Tercihen Endüstri Meslek Liselerinin / MYO nun ilgili bölümlerinden mezun,(motor, elektrik-elektronik, mekatronik, makine, otomotiv vb) Tercihen, Forklift, İş Makineleri veya otomotiv sektöründe çalışmış, Motor, şanzıman, mekanik, Elektrik-Elektronik aksamların arıza tespit, tamir ve bak..