Bursa İş İlanları

Şehir: Bursa

ŞUBELERİMİZ İÇİN GÜVENLİK; Açaılacak olan şubelerimizde görevlendirilmek üzere güvenlik alanında tecrübeli, ilgili bölümlerden mezun personel istihdam edilecektir...

Bursa / Nilüfer TUĞBA KURUYEMİŞ

Tamamı kendi imalatımız olan ürünlerimizi (Kuruyemiş, Lokum, Kahve, Draje, Şekerleme, İncir, Baharat vs.) ülkemizin en güzel noktalarında ki butik mağazalarımızla müşterilerimize ulaştırıyoruz... Aydın, Afyon, Samsun, Bursa, Denizli, Muğla, Manisa, Kütahya, Balıkesir, Uşak, Eskişehir, A..

Bursa / Tümü ASSIST ÜRETİM DESTEK

FMCG sektöründe yatırım yapan Kurumsal Firmamızda Kalite Sağlama Bölümümüzde görevlendirilmek üzere,“Mesul Müdür” aranmaktadır. Üniversitelerin örgün öğretim veren Gıda Mühendisliği bölümünden mezun, Gıda Sektöründe Kalite Departmanında minimum 3 yıl yöneticilik tecrübesi bulunan,..

Bursa / Yıldırım Tekin Mobilya

Mobilya sektöründe deneyimli, ev dekorasyon ürünleri satışı üzerine kurulu e-ticaret firmasında; sosyal medya mecraları yönetimi (Facebook, İnstagram), müşteri ve tedarikçi ilişkileri, e-ticaret portal yönetimi (Proje Soft), ürün ve veri girişi, stok ve fiyat güncellemeleri, rakip ve fiyat analizi..

Bursa / Nilüfer T. M. S. Raf Sistemleri

İş Açıklaması BURSA Kayapa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet göstermekte olan Metal stand ve otomotiv yan sanayi üretim yapan firmamız bünyesinde üretim bölümlerinde görev alabilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. Genel Nitelikler Tercihen üretim veya montaj ..

•Ürün teklifi hazırlayabilecek,gelen siparişleri takip edecek, sisteme veri girişlerini yapacak, •Stok, İrsaliye takibi yapabilecek, muhasebe ile entegreli çalışacak •Yan sanayi,ithalat ve imalat biriminin koordinasyonunu sağlayacak, evrak takibini gerçekleştirecek •Microsoft Offic..

SEKTÖRDE DENEYİMLİ ZİRVE PROGRAMI KULLANMAYI BİLEN EN AZ 4 SENE DENEYİMLİ BİLANÇO DEFTERİ İŞLEME,MİZAN , BEYANNAME VEREBİLEN DİKKATLİ VE DÜZENLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

- Askerliğini tamamlamış - 4 lü vardiya çalışma düzeninde çalışacak. - 20 denye armür ve jakar dokumada deneyimli. - Sorumluluk sahibi. - Dikkatli. - İş güveliği kurallarına uygun çalışacak. - Dokumacı personel alınacaktır...

1-Askerliğini yapmış 2- Üç -dört yıl şantiye tecrübesi olan ve Bursa da ikamet eden 3-Hakediş yapabilen 4-Auto cad kullanabilen 5-B sınıfı oto ehliyeti olan İNŞAAT MÜH. veya İNŞAAT TEKNİKERİ aranmaktadır...

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..