Denizli Uzman İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: Uzman
Denizli / Tümü SERBAN MÜHENDİSLİK

İş TanımıKurulduğu günden itibaren; her zaman en iyi hizmeti veren ve hedef odaklı çözümler üreten, her biri kendi alanında uzman,gelişmeleri yakından takip eden kadrosuyla 7/24 hizmet veren firmamızın bünyesinde görev almak üzere; teknisyen, ekip şefi, supervisor, proje yöne..

İş TanımıDental sektöründe öncü olarak faaliyet gösteren merkez ofisi Ankara’da olan şirketimizin Denizli Bölgesinde görevlendirmek üzere, aşağıda belirtilmiş olan niteliklere sahip ve ekte yer alan iş tanımı çerçevesinde görevlendirmek üzere "Satış Temsilcisi..

İş Tanımı Yüksek okul, tercihen üniversite mezunu, Perakende mağazacılık sektöründe en az 2 yılı yönetici pozisyonunda olmak üzere, 5 yıl deneyimli, Tercihen İngilizce bilen, Sektörün dinamiklerine hakim, gelişmelerini yakından takip eden,..

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz gıda sektöründe faaliyet gösteren Müşteri Firmamız adına Gıda Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.   Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminde, ekip liderliği görevinin üstlenilmesi,  Gıda G..

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz gıda sektöründe faaliyet gösteren Müşteri Firmamız adına Ziraat Mühendisi arayışımız bulunmaktadır.   Yaş meyve, sebze ürünlerinin bulunduğu tarla, sera ve bahçelerde ürünlerin üretim aşaması..

İş TanımıDanışmanlığını yürütmekte olduğumuz Müşteri Firmamız adına "Finansman Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır. Günlük banka ve nakit hareketlerinin yapılması, takip edilmesi sonuçlandırılması, Gelir, gider bütçelerinin yapılması, ..

İş Tanımı Denizli'de yeni başlayacak Çelik konstrüksiyon montajı yapılacak şantiyemizde görevlendirilmek üzere C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı alınacaktır. İş sağlığı ve güvenliği uygulamalarını yürütmek, yasal mevzuatlarına uygunluğun sağlanması..

İş TanımıDenizli BritishTown Dil Okulu'nda görevlendirilmek üzere; Native English Teacher alınacaktır.  Tam Zamanlı/yarı zamanlı Full Time/part time  Aranan NiteliklerAranan Özellikler; İyi Derecede İngil..

İş Tanımıİstanbul, Denzili ve Kayseri illerinde açılacak olan İSOS DÖNER şubelerimiz için Dürüm Döner konusun da deneyimli Döner ustaları aramaktayız. Kalacak yer imkanı verilmektedir.Aranan NiteliklerKonusunda Deneyimli, ..

Denizli / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıKURUMUMUZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE REHBER ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR. DENİZLİ/MERKEZAranan NiteliklerKURUMUMUZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE REHBER ÖĞRETMENİ ALINACAKTIR. DENİZLİ/MERKEZ..