Denizli Uzman İş İlanları

Şehir: Denizli Pozisyon: Uzman
Denizli / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz.      Aranan Nitelikler..

Denizli / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız sektöründe lider kiremit ve çatı sistemleri üreticisi olan firmamız için Satış Mühendisleri arayışımız bulunmaktadır.Bölgesel tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinde görevlendirilecektir. Aranan Nit..

Denizli / Tümü Harvard kıds

İş TanımıHarvard Kids Anaokulumuz Denizli temsilciliğine İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, -ALanında en az 2 yıl deneyim sahibi, -Mesleki yenilikleri güncel olarak taki..

İş TanımıKurumumuza ait ihtiyaç duyulan grafik tasarımlarının yapılmasını yürütecek.Aranan Nitelikler*Photoshop, Freehand, Corel Draw programlarını ileri düzeyde kullanabilen, *Tasarım yeteneğine sahip, hızlı fikirler üretip uygulayabilen..

İş Tanımıİkiler’e ait Denizli mağazamızda görev alacak;   • Perakende sektöründe satış performansı yüksek,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başar..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde Denizli' de hizmet veren KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere;  Aranan NiteliklerAranan Nitelikler • Okul Öncesi Öğretmenli..

İş TanımıDenizli Küçük Şeyler AnaokuluAranan NiteliklerAranan Nitelikler - Üniversitelerin Okul Öncesi Bölümleri'nden mezun, - Alanında en az 2 yıl idarecilik deneyimi olan, - MEB atama kriterlerine sahip, MEB mevzuatı g..

İş TanımıÜstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi'nin gözetim ve desteğinde hizmet veren DENİZLİ Küçük Şeyler Anaokulu'na görevlendirilmek üzere,Aranan NiteliklerÜniversitelerin okul öncesi öğretmenliği bölümünde eğitim almış, ..

Denizli / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..