Diyarbakır Eleman İş İlanları

Şehir: Diyarbakır Pozisyon: Eleman

Şirketimizde çalışmak üzere; ön muhasebe işlemlerini bilen, deneyimli muhasebe uzmanı alınacaktır. En az 2 yıl tecrübeli üniversite mezunu alınacaktır...

Diyarbakır / Kayapınar Carisma Oto Yıkama & Aksesuar

* DAHA ÖNCE DENEYİMİ OLAN * DETAYLI İÇ TEMİZLİK BİLEN (KUAFÖR) * GÜVENİLİR * MÜŞTERİ İLE DİYALOĞU KUVVETLİ * ARAÇ KULLANABİLEN ( TERCİH SEBEBİDİR ) * ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH 08:00 AKSAM 20:00..

Diyarbakır / Bağlar Başdaş Otomotiv

GENEL NİTELİKLER • Ön Muhasebe konusunda en az 2 yıl tecrübeli • En az Lise mezunu, • Muhasebe programlarına (Tiger –Logo) hâkim, • Microsoft Office programlarını aktif olarak kullanabilecek, • Mesleğinin önem ve ciddiyetine inanan, • Sistemli ve düzenli ..

Diyarbakır / Yenişehir Stil Grup

Diyarbakır Büromuzda çalışacak, Diksiyonu düzgün, Bilgisayar kullanmayı bilen, Muhasebe konusunda deneyimli, 35 - 45 Yaş aralığında BAYAN Eleman Alınacaktır...

Diyarbakır / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Diyarbakır Ceylanpark Avm'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Part Time Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu,üniversite öğrencisi Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kuralların..

Diyarbakır / Kayapınar Çeysa Yapı İnşaat

ŞİRKETİMİZ MUHASEBE DEPARTMANINDA ÇALIŞMAK ÜZERE MUHASEBECİ ALIMI EN AZ 3 YIL MUHASEBE TECRÜBESİ OLAN UZUN VADELİ ÇALIŞABİLECEK SGK + YEMEK + 1.500 TL MAAŞ BAY VEYA BAYAN (CUMARTESİ YARIM GÜN ÇALIŞMAMIZ VARDIR.)..

Diyarbakır / Yenişehir Hsm Turizm Organizasyon Otomotiv Ar-Ge

Budget Diyarbakır Bayisinde Çalıştırılmak Üzere ** Diksiyonu Düzgün ** En Az Lise Mezunu (Tercihen Turizm Mezunu) ** En Az 1 Yıllık Ehliyet Sahibi ve Aktif Araç Kullanabilen ** Bilgisayar Kullanabilen ** Çalışma Arkadaşları İle İyi Geçinen ** Tercihen İngi..

Diyarbakır / Yenişehir Hsm Turizm Organizasyon Otomotiv Ar-Ge

MUHASEBE KONUSUNDA DENEYİMLİ ELEMAN ALINACAKTIR 1-Muhasebe Programlarını Bilen En Az 3 Yıl Deneyimli 2-Diksiyonu Düzgün 3-Giyimine Özen gösteren 5-En Az B Sınıfı Ehliyeti Olan ve Aktif Araç Kullanabilen Bay ve Bayan Muhasebeci Alınacaktır...

Diyarbakır / Kayapınar Bakır Elektronik

FİRMAMIZDA ÇELISTIRILMAK UZERE BAY BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR ...