Diyarbakır Eleman İş İlanları

Şehir: Diyarbakır Pozisyon: Eleman
Diyarbakır / Tümü NETLOG LOJİSTİK GRUBU

İş Tanımı“Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. ..

İş TanımıHizmet verdiğimiz Müzik, Kitap, Film, Multimedya, Elektronik ve Hobi ürün kategorileri için yeni açılacak olan DİYARBAKIR FORUM mağazamızda görev alacak Satış Temsilcileri aramaktayız. Temel Sorumluluk: Görevli olduğu Mağazalarda, Mağaza Yöneticisi ve Yönetici ..

İş TanımıDiyarbakır ilindeki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,   Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, ..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..

İş TanımıŞirket / İş Tanımı 1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi o..

İş TanımıDiyarbakır / Karaköprü Belediye Karşısında bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin..

İş TanımıDiyarbakır'da Kayapına ilçesi diclekent girişi tesisler kavşağında bulunan DOĞTAŞ mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar;  1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapıl..

İş TanımıDiyarbakır mağazamızın lojistik - sevkiyat bölümünde görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler1 - Meslek Lisesi, Teknik Lise mezunu, 2 - Lojistik, sevkıyat, montaj işlerinde deneyimli, 3 - Mobilya sevkıyat ve montaj işlemler..

Diyarbakır / Tümü GRATİS

İş TanımıGenel strateji ve prensipler dahilinde mağaza müşterilerinin ihtiyaçlarını belirleyip doğru ürün sunumunu ve satışını gerçekleştirmek,Mağazanın satış hedeflerine ulaştırılmasında aktif rol almakMevcut müşteri portföyünün takibini yaparak koruyacak aynı za..

İş TanımıDİYARBAKIR Montessori Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.    Aranan Nitelikler  - Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiy..