Diyarbakır Eleman İş İlanları

Şehir: Diyarbakır Pozisyon: Eleman
Diyarbakır / Tümü NOVOTEL DİYARBAKIR

Aranan NiteliklerTercihen MYO Aşçılık bölümlerinden mezun ya da kalfalık veya ustalık belgesine sahip, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışabilen, Sözlü iletişimde güçlü, Yaratıcı, Mutfak..

Diyarbakır / Tümü NOVOTEL DİYARBAKIR

Aranan NiteliklerTurizm ve Otelcilik alanında eğitim veren Yüksekokul veya Üniversiteden mezun, Ön Büro tecrübesine sahip, İyi derecede İngilizce bilen, İyi derecede bilgisayar ve sistem bilgisine sahip.(Opera bilgisi tercih sebebidir), MS Of..

Diyarbakır / Tümü NOVOTEL DİYARBAKIR

Aranan NiteliklerEn az İlköğretim mezunu olmak Misafir , hizmet ve kalite odaklı çalışmak Hijyene ve kişisel bakıma önem vermek Takım çalışmasına uyumlu olmak Vardiya sisteminde çalışabilmek Planlamaya uygun çalışabilmek Zamanı ..

Diyarbakır / Tümü TEZEL LOJİSTİK

İş Tanımıİş tanımı Araç operasyonu ve sevkiyat yönetiminde deneyimli (lojistik vb. benzer görevlerde),  Organizasyon kabiliyeti yüksek,  Müşteri ve merkez ile iletişimi kuvvetli,  Raporlama ve dosyalama işlerini or..

Diyarbakır / Tümü LESCON

İş Tanımı En Az Lise mezunu, Hazır giyim veya mağazacılık alanında en az bir yıl tecrübeli, İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Müşteri odaklı çalışabilen, Diksiyonu düzgün, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlay..

Diyarbakır / Tümü LESCON

İş Tanımı İnsanlarla iletişimi ve ikna yeteneği yüksek, Dış görünümüne özen gösteren, Kasa işlemlerinde tecrübeli kasiyer aranmaktadır...

Diyarbakır / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel Süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en ..

Diyarbakır / Tümü VESTEL ŞİRKETLER GRUBU

İş Tanımı  Avrupa' nın teknoloji üssü Vestel Müşteri Hizmetleri bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz.   Cep telefonu ve tablet onarımını yapmak Tüketiciye..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; DİYARBAKIR FORUM AVM'de olan FLO Mağazasında görevlendirmek üzere KASA SORUMLUSU ara..