Diyarbakır Uzman İş İlanları

Şehir: Diyarbakır Pozisyon: Uzman

İş TanımıÜniversitelerin tercihen Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun, Güç Kaynağı (ups) konusunda bilgi sahibi, Etkin iletişim, müşteri odaklılık ve takım çalışmasına yatkın, Aktif araç kullanabilen, Askerlikle ilişiği olmayan..

İş TanımıDiyarbakır' da bulunan birimlerimizde sürücü olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları aramaktayız.  Aranan Nitelikler Tercihen lise mezunu E sınıf ehliyeti olan 35 yaşını aşmamış SRC 3..

İş Tanımı  Diyarbakır birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,    Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat işle..

Diyarbakır / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş Tanımıİş tanımıTürkiye'nin en büyük ve hızlı büyüyen gruplarından Yıldız Holding bünyesinde bulunan Şok Marketler T.A.Ş, Diyarbakır Şube Müdürlüğü’nde görevlendirmek üzere  Sebze Meyve Satınalma Uzmanı ..

İş TanımıDiyarbakır'da bulunan Doğtaş Mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Ar..

Diyarbakır / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıŞirket Tanımı: Dünya markalarının Türkiye Distribütölüğünü yapmakta olan Şirketimizde görevlendirlilmek üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde görevlendirilmek üzere Cilt Uzmanları arıyoruz. ..

İş Tanımı Diyarbakır Bölge Müdürlüğümüzde görevlendirmek üzere,aşağıdaki niteliklere uygun adaylar aramaktayız. Müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemek, portföydeki müşterilere ziyaretlerin gerçekleştirilmesi ve mevcut müşteri anlaşmalarının revize süreçler..

Diyarbakır / Tümü DenizBank A.Ş.

İş Tanımı  Bireysel Bankacılık Direkt Satış Ekiplerimizde; sahada aktif bir şekilde KMH, SGK emekli maaş devri, otomatik ödeme, kredi, kredi kartı, POS ve sigorta satışı yapacak takım arkadaşları arıyoruz.      Aranan Nitelikler..

İş TanımıTürkiye’ nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline, bir Turkcell grup şirketidir. Kendi altyapısını kurmak üzere fiber optik yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turkcell Superonline, Türkiye’de 1000Mbps’ye varan hızlarda internet erişim..

İş Tanımı  Kendisine atanmış iş taleplerini karşılamak, Marka model bağımsız PC, Monitör, Klavye, Mouse vb. ürünlerin tamir, onarım işlemlerini yapmak/yaptırmak, Gerektiğinde aktif saha projelerinde bilgisayar ve çevre birimlerinin kurulumun..