Diyarbakır Uzman İş İlanları

Şehir: Diyarbakır Pozisyon: Uzman
Diyarbakır / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Diyarbakır / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı 7 gün 24 saat hizmet vererek, müşteriden  gelen arapça  çağrıları standartlara uygun cevaplamak. Doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle müşteri memnuniyetini sağlamak.            Görev Yeri İstanbul'dur...

Diyarbakır / Tümü Turkcell Global Bilgi

İş Tanımı En az lise mezunu Telefonda iletişim ve ikna becerisi gelişmiş Müşteri odaklı Problem çözme becerisi gelişmiş Ms ofis programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen İç motivasyonu yüksek, zaman yönetimi konus..

Diyarbakır / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOka Enerji şantiyelerinde görevlendirmek üzere İnşaat Mühendisi ve Mimar alınacaktır. Şantiye Şefi ile uyumlu çalışarak saha koordinasyonunu sağlamak, sahaya hakim olarak çözüm üretmek ve iş programını takip ederek saha imalatlarının koordinesini sağlamak ..

Diyarbakır / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOka Enerji;Kars ,Erzincan, Trabzon, Erzurum, Bingöl illeri şantiyelerinde Şantiye içi harcamaların takibi ve iş avansı yönetimi, Gelen evrak teslim alımı ve gönderilmesinin sağlanması, Tedarikçi sözleşmelerinin takibi Merk..

Diyarbakır / Tümü NOVOTEL DİYARBAKIR

Aranan NiteliklerEn az Meslek Yüksek Okul mezunu, Benzer pozisyonda deneyim sahibi, İyi derecede bilgisayar ve sistem bilgisine sahip, Ms Office programlarına hakim, Mutfak ihtiyaç ve kontrollerini yapabilecek, Problem çözme becerisi yü..

Diyarbakır / Tümü NOVOTEL DİYARBAKIR

Aranan Nitelikler Tercihen MYO Aşçılık bölümlerinden mezun ya da kalfalık veya ustalık belgesine sahip, Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Aşçı yardımcılarının eğitimlerini yapabilecek, Aşçıbaşının sorumluluğu altındaki çeşitli s..

Diyarbakır / Tümü NOVOTEL DİYARBAKIR

İş Tanımı Meslek Yüksek Okul ya da Üniversitelerin Turizm Otelcilik Bölümlerinden mezun, İyi seviyede ingilizce dil bilgisine sahip, Otel deneyimi olan ve aynı pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi, Banket satış konusunda deneyime sahip,..

Diyarbakır / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş TanımıDanışmanlığını yaptığımız Enerji sektörünün lider firması için Kurumsal Satış Elemanı aramaktayız. İş tanımı          Hedef Müşterilerin kullanımlarını tespit edip, kendileri için en uygun kampanyayı sunmak,..

Diyarbakır / Tümü VESTEL ELEKTRONİK A.Ş.

Aranan NiteliklerAvrupa' nın teknoloji üssü VESTEL TİCARET A.Ş. bünyesinde görev alacak , iyi bir ekibin ayrılmaz parçası olmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz Dayanaklı tüketim malları satış sonrası hizmetler bölümünde çeşitli kademelerde..