Düzce Eleman İş İlanları

Şehir: Düzce Pozisyon: Eleman

İş TanımıDüzce ilindeki birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan Nitelikler• En az lise mezunu,• En az C sınıf ehliyetli,• 35 yaşını aşmamış,• SRC Belgesine ..

İş TanımıDüzce ilindeki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere, Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, kargo ayrıştırm..

İş TanımıYeni kurulacak televizyon kanalımızın Bolu Merkez stüdyolarında ve Düzce Bürosu'nda görev yapacak bay-bayan muhabirler arıyoruz.  Üniversite mezunu (Tercihen İletişim Fakültesi Mezunu) Haber toplama, düzenleme..

Düzce / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı•Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak.•Görev yapılan..

Düzce / Tümü ARAS KARGO

İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşte..

Düzce / Tümü LCWAİKİKİ-TAHA GİYİM

LCWaikiki, Türkiye’nin en değerli markaları sıralamasında “Hazır Giyim ve Mağazacılık” sektöründe 1. sırada yer alarak, yaklaşık 2.3 Milyar $ cirosu, 22.000’in üzerinde çalışanı yaklaşık 400 mağazası ile Türkiye’nin en büyük gruplarından birisi olarak hızla büyüyor. 2023 yılında Avrupa’..

Düzce / Tümü 3K HAZIR PENCERE

İş Tanımıplastik pvc kapı ve pencere imalatı yapan firmamıza satış ve pazarlama konusunda tecrübeli eleman alınacaktır.Aranan Niteliklerpazar araştırması yapabilecek yeni müşteriler bulabilecek kendini sürekli geliştirmeye açık..

İş Tanımı Şubeye gelen kargoları belirlenen zamanda ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak.  Şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden hasarsız bir şekilde çıkışını sağlamak. Şube içi işleyişe destek vermek...

İş Tanımı Şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargolarını teslim almak, teslim alınan kargonun faturasını kesmek, gerekli durumlarda tahsilatlarını gerçekleştirmek ve kargonun gönderilmesini sağlamak. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleple..

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-30 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..