Düzce Eleman İş İlanları

Şehir: Düzce Pozisyon: Eleman

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Düzce / Tümü Rüzgar Denizcilik

RÜZGAR DENİZCİLİK (32 YILLIK TECRÜBE İLE) ULUSLARARASI ÇALIŞAN; YOLCU GEMİSİ, RORO GEMİSİ, KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ, YAĞCI, AŞÇI, AŞÇI YARDIMCISI, GARSON, KAMAROT, ELEKTRİKÇİ, ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP..

Düzce / Tümü Barbaros Denizcilik

Barbaros Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Barbaros Denizcilik Gemi Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

DÜZCEDE BULUNAN KARGO FİRMASINA VASIFSIZ 19-45 YAŞ ARASINDA (CUMAYERİ-KAYNAŞLI -YIĞILCA-CİLİMLİ VE DÜZCE MERKEZDE) İKAMET EDEN İLKÖĞRETİM MEZUNU BAY VASIFSIZ PERSONEL ALINACAKTIR-MAAŞ+SGK+SERVİS+YEMEK BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAKTIR..

Düzce / Çilimli Simetri Tank Raf

Bilgi işlem departmanı yöneticisine bağlı çalışacak, Yazıcı ,Bilgisayar ve bileşenleri , ağ kablolaması ve donanımsal problemlere müdahale edebilecek Sistem takibi yapabilecek Şirket iletişim hatlarının sağlıklı çalışmasını sağlayacak Dış görünümüne özen gösteren , tecrübeli ..