Düzce Eleman İş İlanları

Şehir: Düzce Pozisyon: Eleman
Düzce / Tümü Uğur Dershaneleri

İş TanımıUğur okulları düzce şubesiAranan NiteliklerDeneyimli geometri öğretmeni ..

Düzce / Tümü Uğur Dershaneleri

Aranan Niteliklergeometri derslerinde deneyimli öğretmenler alınacaktır.....

Düzce / Tümü Uğur Dershaneleri

Aranan NiteliklerDeneyimli geometri ogretmeni alinacaktir.....

İş Tanımı*Depoya mal giriş ve çıkış işlemleri,*Müşteri siparişlerinin depodan hazırlanması*Depo sayım ve mal stok takiplerinin yapılması, *Yapılan işin bilgisayar ve evrak üzerinde takibin sağlanması,  Aranan Nitelikler..

Düzce / Tümü GRATİS

İş TanımıMüşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak,Aranan Nitelikler..

Düzce / Tümü CarrefourSA

İş TanımıAkçakoca CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünle..

İş TanımıDÜZCE'de Tadım ve Satış Destek Aktivitesi'nde görev alacak Bayan elemanlar aramaktayız. Aranan NiteliklerEn az Lise mezunu, Tanıtım ve Satış destek aktivitesinde görev alabilecek, 11:00- 2..

İş Tanımıurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekle..

Düzce / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında, Turkcell kurumsal ürün ve servislerinin bölge içerisindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik tanıtım ve satışını gerçekleştirecek..

Düzce / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..