Düzce Uzman İş İlanları

Şehir: Düzce Pozisyon: Uzman
Düzce / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz,hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda yürütülen Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik projesi olan 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak; sürdürülebilirliği odak noktası alarak çalışabi..

İş TanımıTurkcell Kurumsal Hizmetler bünyesinde faaliyet gösteren Novatech Bilişim Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezi çatısı altında,  satışla ilgili sözleşmelerin takibini gerçekleştirerek, satışı yapılan ürün ve hizmetlerin aktivasyon ve kurulumlarının eksiksi..

İş Tanımı Satın Alma prosedürleri doğrultusunda sorumlu olduğu ürün kategorisinde ilgili firmalarla temas kurarak satın alma  operasyonlarını yürütmek, takibini yapmak. Fiyat, kalite ve termin performansına uygun alternatif tedarikçiler oluşturmak, tedarikçi i..

İş TanımıSızdırmazlık profilleri / Weatherstrips üretimi ve satışı ile otomotiv sektörüne yan sanayi olarak hizmet vermekte olan 7429 kişilik çalışan kadrosuna sahip firmamızın Düzce fabrikasında görev alacak aşağıdaki niteliklerde takım arkadaşları arıyoruz...