Edirne Eleman İş İlanları

Şehir: Edirne Pozisyon: Eleman
Edirne / Tümü Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

Edirne / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Tezgahtar ve Kasiyer için; -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, Kasap-Şarkütör-Meyve Sebze Satış Elemanı için; -Konusunda deneyimli, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Enez-Erik..

İş TanımıAşağıdaki genel ve kişisel niteliklere sahip, Restaurant/Bar bölümlerinde görev alacak Garson/Servis Elemanı pozisyonlarında takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerEn az lise mezunu veya Üniversitelerin Turizm bölümlerinden mezun,..

İş TanımıMuhasebe kayıt ve işlemlerini yasalara ve kuruluş yöntemine uygun olarak tutarak, kayıtlar ile bilgi ve defterlerin arşivleyerek saklanmasını sağlayarak kurum araç ve hedeflerine katkı sağlayacak; Genel Muhasebe işlemlerinin yürütülmesi, Satın alma ve..

İş TanımıÜniversitelerin Turizm Otelcilik bölümlerinden mezun, aşağıdaki genel ve kişisel niteliklere sahip Resepsiyonist olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerÜniversitelerin Turizm ve Otelcilik bölümlerinden mezun,..

İş TanımıEdirne ilindeki birimlerimizde Saha Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere, Yaya/Araçlı kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, Şube içi operasyonunda, kargo ayrıştır..

Edirne / Tümü YILDIZ HOLDİNG AŞ

İş TanımıTürkiye'nin perakende sektöründe hızla büyüyen şirketi; Şok Marketler T.A.Ş Çorlu Şube Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Gece Envanter/ Sayım Ekip Elemanları aramaktayız. Pozisyon ile ilgili kısa görev tanı..

İş TanımıEdirne'de bulunan KELEBEK mobilya mağazasında tam zamanlı olarak çalışacaktır. Görev ve Sorumluluklar; 1 - Mağazaya gelen müşterilerin karşılanması, 2 - Ürün tanıtım ve satışının yapılması, 3 - Müşteri takibinin yapılması,Arana..

Edirne / Tümü GRATİS

İş TanımıMüşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel  temizliği, düzeni ve depo süreçlerinde görev alacak Satış Danışmanlar..

İş TanımıAmerikan Kültür Erken İngilizce Etüt Merkezi Edirne İpsala TÜRKÇE ÖĞRETMENİ alınacaktır  Aranan Nitelikler  Üniversitelerin Türkçe öğretmenliği, bölümlerinden mezun -İletişim becerileri gelişmiş, ..