Edirne Eleman İş İlanları

Şehir: Edirne Pozisyon: Eleman
Edirne / Keşan Migros

Genel Nitelikler: En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Edirne İli Keşan ilçesinde açılacak olan Mağamızda Kasiyer,Tezgahtar,Satış Elemanı kadrolarında gö..

Edirne / Tümü Erse Denizcilik

ERSE DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ VE TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ , YAĞCI , AŞÇI ,AŞÇI YARDIMCISI , GARSON - KAMAROT, ELEKTRİKÇİ , ELEKTRİK ZABİTLERİ ALINACAKTIR. TÜM SOSYAL HAKLARA SAHİP SSK + PRİM + SEFER BAŞI PRİMLERİ +..

Edirne / Tümü Rota Denizcilik

Rota Denizcilik Yurt İçi ve Yurt Dışı (Uluslararası) Gemi ve Özel Yatlarda Görev Alacak Personeller Aranmaktadır. Gemi ve Yatlarda Çalışabilir, Denizlerde İyi Bir Kazanç ve Meslek Edinebilirsiniz. Restoran Bölümüne: Aşçı- Aşçı Yardımcısı- Garson - Komi Makine Dairesine: Mak..

Edirne / Tümü Migros

Genel Nitelikler: Tezgahtar ve Kasiyer için; -Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek, Kasap-Şarkütör-Meyve Sebze Satış Elemanı için; -Konusunda deneyimli, çalışma arkadaşları arıyoruz. İş Tanımı: Enez-Erik..