Edirne Eleman İş İlanları

Şehir: Edirne Pozisyon: Eleman

İş TanımıEdirne Keşan mağazamıza sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz.    Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin ba..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıMudo’da değişim başladı! 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanda başlayan maceramıza 52. yılımızda, Türkiye’nin 26 ilinde 1800’ü aşkın çalışanımız ve 100.000 m²’nin üzerinde satış ..

İş TanımıMarket Group olarak 12 yıldır doğrudan pazarlama alanında lider firma olarak 1 milyon kişiye istahdam sağlamış sektöründe öncü bir firmayız. Sektöründe lider bir çok firma ürününün tanıtım ve reklamını yapan Market Group satış oranlar..

Edirne / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Okulları Edirne Keşan Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere;TÜRKÇE ÖĞRETMENİ alınacaktır.    Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - İnsan ilişkileri kuvve..

İş TanımıAmerikan Kültür Erken İngilizce Etüt Merkezi Edirne İpsala Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere;  FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan,Çocuklarla çalışma k..

İş TanımıAmerikan Kültür Erken İngilizce Etüt Merkezi Edirne İpsala Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; MATEMATİK ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan,Alanında deneyimli olan,..

İş TanımıPerakendecilik sektöründe faliyet gösteren 16  mağazası ve yeni açılacak mağazalarımızda; Ayakkabı bölümü için personeller alınacaktır. Ayakkabı konusunda deneyimli,deneyim ve bilgilerini mağazalarımzda  çalışanlarımıza  ve müşterilerimize  akt..

Edirne / Tümü Roni Araştırma

İş TanımıRoni Araştırma, pazar araştırma sektöründeki bilgi toplama ihtiyacını en güvenilir ve hızlı bir şekilde karşılamak amacıyla 2006 yılında kurulmuştur. Deneyimli kadrosu ve etkin saha organizasyonu ile bir çok uluslararası araştırma şirketine çözüm ortaklığı su..

Edirne / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıEnez ve Erikli ilçelerinde bulunan mağazalarımız görevlendirilmek üzere;Sezonluk ‘Kasiyer’, ‘Tezgahtar’, ‘Kasap’, ‘Şarkütör’,’Meyve-Sebze Satış Elemanı’ olarak görev yapacak kişiler; ..