Eskişehir İş İlanları

Şehir: Eskişehir
Eskişehir / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Sim..

ESKİŞEHİR' de bulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere Özel Güvenlik Görevlileri alınacaktır. 5188 Sayılı yasa gereği, özel güvenlik kimlik kartı bulunan (Silahlı-Silahsız), En az ortaokul mezunu, İyi iletişim kurabilen, diksiyonu düzgün, 35 yaşını aşmamış, ..

Takımımıza katılmak üzere; İç Anadolu Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde Eskişehir'de bulunan projelerimizde görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip "Güvenlik Görevlileri" aramaktayız. 5188 Sayılı Yasa gereği Özel Güvenlik Kimlik Kartı’na sahip (Silahlı-Silahsız) Saha kadrosunda..

Eskişehir / Tümü EURO-LİNE SAĞLIK HİZMETLERİ

Aranan Nitelikler • Üniversitelerin veya Sağlık Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun, • Alanında en az 1 yıllık deneyime sahip, • İş yeri Hemşirelik sertifikasına sahip, • Alanındaki yenilikleri takip eden ve öğrenmeye açık, • Sözlü ve yazılı ileti..

Eskişehir / Tümü Rüzgar Denizcilik

Rüzgar Denizcilik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Gemi Personelleri ilanlarına göz atabilirsiniz.Rüzgar Denizcilik Gemi Personelleri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Eskişehir / Tümü EURO-LİNE SAĞLIK HİZMETLERİ

Euro-Line Sağlık Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer İşyeri Hekimi ilanlarına göz atabilirsiniz.Euro-Line Sağlık Hizmetleri İşyeri Hekimi ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Eskişehir / Tümü AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.ş.

Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Finansal Danışman-Eskişehir ilanlarına göz atabilirsiniz.Avivasa Emeklilik Ve Hayat A. Ş. Finansal Danışman-Eskişehir ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Sadıkoğlu Paz. ve Danışmanlık Hizmetleri; Tarım ve Hayvancılık- Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Kaya Tuzu Ürünleri Pazarlama; ve Danışmanlık Hizmetleri; olmak üzere dört ana başlıkta hizmet vermektedir. ŞİRKETİMİZİN YENİ AÇILACAK BÖLGE OFİSLERİNE YETİŞTİRİLMEK ..

En az Lise, tercihen Önlisans ve Lisans mezunu Esnek ve yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek Etkin iletişim, problem çözme, ikna ve analiz etme yetkinliklerine sahip Müşteri ve hedef odaklı Ms Office programlarına hakim ve hızlı klavye kullanabilen..

Firmamızın muhtelif şehirlerde bulunan şantiyelerin de taşeron olarak çalışacak çelik montajından itibaren anahtar teslim sürecine kadar işleri yapabilecek ekipler aranmaktadır. - Çelik Karkas Montaj - Çatı ve Dış cephe kaplama - Bina içi yalıtım - Alçıpan ve saten boy..