Eskişehir İş İlanları

Şehir: Eskişehir
Eskişehir / Tümü Eti Gıda

ETİ Şirketler Grubu – Teknoloji ve Ürün Geliştirme Grup Başkanlığı'na bağlı olarak Eskişehir’de görev yapacak “Teknik Ressam “ aranmaktadır. Genel Nitelikler: • Meslek Yüksek Okullarının Makine –Resim-Konstrüksiyon, Makine bölümlerinden mezun • Autocad ve Solidworks programlarını..

Eskişehir / Odunpazarı Maviyunus Lojistik Ve İk Hizmetleri

Maviyunus Lojistik Ve İk Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Vasıfsız Personel ilanlarına göz atabilirsiniz.Maviyunus Lojistik Ve İk Hizmetleri Vasıfsız Personel ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Eskişehir / Tümü Arçelik A.Ş

Arçelik A. Ş firmasının aktif ilanlarına veya diğer Forklift Operatörü ilanlarına göz atabilirsiniz.Arçelik A. Ş Forklift Operatörü ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Eskişehir / Tümü Bursa Binom / Adal Araştırma

bayi önlerinde anket yapabilecek diksiyonu düzgün çalışma arkadaşları aranmaktadır . part veya ful çalışma şansı mevcuttur. ekip çalışmasına uygun disiplinli çalışma anlayışına sahip çalışma arkadaşlarına ihtiyaç bulunmakta...

Eskişehir / Tümü Saha İK Ajansları

Şirket / İş Tanımı Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlandığı alanlarda hizmet ihtiyaçlarını güvenle outsource..

Eskişehir / Odunpazarı Ak Oluklu Mukavva Kutu

Satış Temsilcisi, Genel Nitelikler; Tercihen flexo ve ofset ambalaj sektöründe tecrübe sahibi, Sektörü ve pazarı analiz edebilen, planlama becerisi yüksek, Sorumluluk sahibi ve insan ilişkilerinde başarılı, ikna kabiliyeti yüksek, Müşteri ve sonuç odaklı, problemlere bü..

Eskişehir / Tümü Bms Group

Bms Group firmasının aktif ilanlarına veya diğer Temizlik Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.Bms Group Temizlik Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Eskişehir / Odunpazarı Aras Kargo

ŞUBE TEMSİLCİSİ (ESKŞHR-TEM) ARAS KARGO Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözüm..

Eskişehir / Tümü Aras Kargo

Sürücü (Eskişehir TM) ARAS KARGO Aranan Nitelikler •E Sınıfı sürücü belgesi olan •SRC4 Mesleki Yeterlilik ve Psikoteknik belgelerine sahip •Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış •Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabil..

Eskişehir / Odunpazarı Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde oper..